Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

Zo maak je je bedrijf slim, veilig en flexibel

Met Office 365 ben je als ondernemer al een heel eind als het gaat om veiligheid, flexibiliteit en slim werken. Maar met Microsoft 365 heb je echt een totaalpakket te pakken!

Iedereen kent de programma's Word, Powerpoint, Outlook, Excel en Skype wel. Dit zijn een paar van de programma’s waar je medewerkers gebruik van maken met Office 365. Deze en de bestanden waar ze mee werken staan opgeslagen in de Cloud, waardoor je medewerkers overal productief zijn.

Office en meer

Dit kunnen ze ook allemaal met Microsoft 365. Hiermee heb je alle gemakken van de bekende Microsoft programma’s, maar daarnaast nog veel meer. Microsoft 365 Business is speciaal ontworpen voor het MKB en bestaat naast Office 365 ook uit Windows 10 Business, en uit de belangrijkste functies van Enterprise Mobility + Security (EMS). Een combinatie die zorgt dat je bedrijf slim, veilig en flexibel kan opereren. Zo krijgt elke werknemer 1TB online opslagruimte, zodat ze overal vanaf elk apparaat bij al hun programma’s en bestanden kunnen.

Veilig zakendoen

Met de extra features die wel in Microsoft 365 zitten, maar niet in Office 365, zorg je voor extra beveiliging. Zo kan je met de software data versleutelen en zelfs van afstand van apparaten van medewerkers wissen, bijvoorbeeld in geval van verlies of diefstal. Hiermee voorkom je geplande en ongeplande datalekken. Ook is je organisatie tegen de laatste malware en virussen beschermd. Deze bescherming is continu, jij hoeft alleen de automatische beveiligingsupdates uit te voeren.

Beheer en onderhoud van Microsoft 365

Het beheer en onderhoud van Microsoft 365 wordt gedaan door de verschillende Microsoft partners en daar zijn wij er 1 van. Voor zowel Office als Microsoft gelden abonnementskosten. Welke oplossing het meest geschikt is voor jouw organisatie, bespreek je het best met een Microsoft partner. Eenmaal in het bezit van een pakket, kan je met vragen 24/7 terecht bij Microsoft Online en telefonisch tijdens kantoortijden bij ons. Alles om jouw zaak zo soepel mogelijk te laten draaien.

Wil je meer informatie over hoe wij jouw bedrijf slim, veilig en flexibel kunnen maken? Neem dan contact op met ons via e-mail (martijn@spreenict.nl) of telefonisch via 0528 23 33 37.

Onze blog automatisch in je mailbox zodra deze gepubliceerd wordt? Via deze link kun je je aanmelden

beter vindbaar dotsolutions
Clientportaal Telefonieportaal Onebase Help mij