Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

De Cloud Cloud

Onze Clouddiensten

Maak kennis met onze dienst Online Werkplek:Altijd en overal uw persoonlijke bureaublad

Ontdek de mogelijkheden van onze CloudServers:Uw eigen server in de cloud

Lees wat Office365 voor uw bedrijf kan betekenen:Meer over Office365

Heeft u een betrouwbaar back-up plan? Wij vertellen u graag meer over onze Managed Back-up Service

Waarom?

U hoort en ziet het tegenwoordig overal; de online werkplek,de cloud desktop, cloud servers, etc. U vraagt zich wellicht af waar deze trend vandaan komt. Door recente ontwikkelingen is het mogelijk geworden om dergelijke diensten aan u beschikbaar te stellen. Ten eerste is de sterk verbeterde beschikbaarheid van internet een belangrijke factor. U kunt tegenwoordig overal, thuis, op kantoor of onderweg, beschikken over toegang tot het internet. Ook spelen ontwikkelingen op gebied van hard- en software een rol. Door virtualisatie is het mogelijk geworden om grote hoeveelheden hardware te bundelen en vervolgens deelbaar aan u beschikbaar te stellen. Hiermee zijn diensten flexibel en schaalbaar geworden. Bovendien is er sprake van een hoge mate van redundancy wat de beschikbaarheid en uptime beinvloed. Wij leggen u graag uit wat deze ontwikkelingen voor u als ondernemer kunnen betekenen.

Clouddiensten voor de zzp'er en kleine onderneming

Bij de start van uw onderneming stond u er waarschijnlijk alleen voor. U beschikte slechts over 1 computer en kon daar eenvoudig de meeste zaken mee regelen. Tegenwoordig beschikt u waarschijnlijk over meerdere devices zoals een computer, tablet en smartphone. Daarmee is er langzaam een spreiding van functionaliteit en dataopslag ontstaan. Voor de komst van de cloud zat er niets anders op dan u zelf er toe te dwingen om regelmatig back-ups te verzorgen van de programma's en data die op de verschillende devices stonden. Tijdrovend, inefficient en niet heel betrouwbaar. En een eigen server? Eenvoudigweg vaak te duur voor een organisatie van beperkte omvang.

De komst van de cloud biedt u meerdere voordelen. Ten eerste stelt deze u in staat zaken centraal, overzichtelijk en veilig op te slaan. Zo kunt u altijd en overal en vanaf meerdere devices beschikken over uw data. Ook zijn er diensten beschikbaar gekomen die voorheen enkel beschikbaar waren voor grotere organisaties.

Clouddiensten voor de MKB'er

Bij elke organisatie waarbij meerdere mensen werken met dezelfde gegevens is het van belang dat er een centrale oplossing voorhanden is. In de meeste gevallen betekent dit voor u als ondernemer het in gebruik hebben van 1 of meerdere servers. De aanschaf en het onderhoud hiervan brengen hoge kosten met zich mee. Bovendien hebben deze kosten vaak een onvoorspelbaar karakter.

Met de cloud is dit voorgoed veranderd. Hieronder de belangrijkste voordelen van clouddiensten voor het MKB:

Altijd en overal toegang tot uw eigen persoonlijke omgeving

Beschikt u over een internetverbinding, dan heeft u toegang tot uw omgeving. Standaard uitstekend beveiligd. Aanvullende beveiliging d.m.v. Multifactor Authenticatie mogelijk

Geen investering in eigen hard- en software

Doordat u niet hoeft te investeren in eigen apparatuur en software licenties blijft uw kapitaal beschikbaar voor uw bedrijfsvoering

Voorspelbare kosten door een vast maandelijks tarief per dienst

U betaalt naar gebruik en dus niet voor overcapaciteit.

Flexibel en schaalbaar

Clouddiensten zijn verkrijgbaar per gebruiker per maand. Hierdoor bent u in staat per maand uit te breiden en te krimpen.

Altijd up-to-date

De apparatuur en software in de cloud wordt continu vernieuwd en bijgewerkt. Hiermee is uw dienst altijd up-to-date en heeft u de beschikking over de nieuwste technologie.

website ontwerp dotsolutions
clientportaal telefonieportaal Tim, onze app Help mij