Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

Cloud Werkplek

Cloud Werkplek  

Met onze dienst Cloud Werkplek maken we het je makkelijk: iedere medewerker altijd en overal zijn eigen bureaublad (met programma’s en documenten), maar dan zonder kosten voor hardware en beheer. 

Veilig en betrouwbaar

Flexwerken – thuis of onderweg – is natuurlijk niet nieuw. Maar internet is nu zo snel en betrouwbaar dat het anders kan, simpeler en voordeliger. Onze online oplossing Cloud Werkplek is ook nog eens veiliger en betrouwbaarder. Je kunt rekenen op de beste gegevensbescherming, beveiliging tegen virussen en malware, en de hoogst mogelijke beschikbaarheid (‘uptime’).

Flexibel abonnement

Cloud Werkplek betaal je per medewerker per maand. Je kunt je abonnement altijd wijzigen of opzeggen. De tijd van hoge, langlopende investeringen is dus voorbij. Softwarelicenties en onderhoud zijn bij de prijs inbegrepen en wij zorgen met automatische updates dat jij en je medewerkers altijd beschikken over de nieuwste versies. 

Op maat

Het basispakket van Cloud Werkplek heeft 5 gigabyte opslag per gebruiker, antivirussoftware en backupservice en is uit te breiden met extra modules zoals online opslag en multifactor-authenticatie. Bij vragen kun je natuurlijk rekenen op onze support.

De voordelen van Cloud Werkplek:

  • Altijd en overal toegang tot je eigen programma’s en documenten
  • Geen investering in eigen hardware en software
  • Voorspelbare kosten door een vast maandtarief per dienst
  • Flexibel en schaalbaar
  • Veilig
  • Altijd up-to-date


Benieuwd naar de mogelijkheden van Cloud Werkplek? We vertellen je graag meer.
spreen ict

website realisatie dotsolutions
Clientportaal Telefonieportaal Onebase Help mij