Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

Onze organisatie

Spreen ICT vindt zijn oorsprong in 2002. Toen begon Martijn Spreen met @-Once Computers een computerwinkel in het centrum van Hoogeveen. Al in de eerste jaren melden zich diverse ondernemers als klant. Daaruit is een nieuwe onderneming ontstaan: Spreen ICT. Door veranderingen in de retailwereld is in 2011 het besluit genomen om de verkoop en dienstverlening aan particulieren te beëindigen en uitsluitend in te zetten op de zakelijk markt.

Sinds 2012 is Spreen ICT gevestigd in een modern en ruim kantoor aan de Stephensonstraat in Hoogeveen. Temidden van de bedrijvigheid bedienen wij hier onze relaties. Meestal kan dit op afstand, maar we komen ook graag bij onze relaties op bezoek.

Het ICT bedrijf in Hoogeveen is er snel bij    
 

Missie

Spreen ICT ontzorgt ondernemers en organisaties in de regio Hoogeveen bij de implementatie en het gebruik van een breed scala aan producten en diensten op het gebied van ICT, Cloud, Telecom, Internet en Security.

Wij zijn graag jouw partner en niet alleen je leverancier. Wij verdiepen ons in jouw situatie en behoeften. Daarbij streven wij naar vertrouwen en een langdurige samenwerking. Transparantie en duidelijke communicatie vormen hiervoor de basis.

Onze jonge en vernieuwende blik staat garant voor toepassing van de laatste technologische middelen. Kwaliteit staat daarbij natuurlijk altijd voorop.

Spreen ICT: ICT zoals je het niet gewend bent!

Martijn Spreen
Martijn Spreen, eigenaar Spreen ICT

Algemene voorwaarden

Wij houden van duidelijke afspraken. Een belangrijk hulpmiddel daarbij zijn onze algemene voorwaarden. Klik hier om deze te bekijken.

KvK

Spreen ICT staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 02076684.

Privacybeleid 

Conform de wet- en regelegeving vertellen wij je met ons privacybeleid hoe wij met jouw gegevens omgaan. Dit beleid is hier in te zien.

 

zoekmachine optimalisatie dotsolutions
clientportaal telefonieportaal Tim, onze app Help mij