Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

Onze organisatie

Spreen ICT vindt zijn oorsprong in 2002. Toen begon Martijn Spreen met @-Once Computers een computerwinkel in het centrum van Hoogeveen. Al in de eerste jaren meldden zich ondernemers als klant. Daaruit is een nieuwe onderneming ontstaan: Spreen ICT. Sinds 2011 richt Spreen ICT zich geheel op de zakelijke markt.

Spreen ICT is gevestigd in een modern en ruim kantoor aan de Stephensonstraat in Hoogeveen. Je bent hier van harte welkom, maar we komen ook graag bij jou langs.

Spreen ICT kantoor         Spreen ICT Ontvangstruimte
 

Missie

Wij zijn je specialist op het gebied van ICT, clouddiensten, telefonie, internet en security. We hebben een breed scala aan innovatieve producten en diensten en denken graag met je mee over de beste oplossing voor jouw organisatie.

Veel van onze diensten bieden we aan in abonnementsvorm. Dat betekent vaste maandkosten en geen investeringen in hardware of software. Die aanpak is ideaal voor bedrijven en organisaties vanaf tien medewerkers. 

We zijn graag je partner en niet alleen je leverancier. Wij verdiepen ons in je situatie en behoeften. We streven naar vertrouwen en een langdurige samenwerking. Je kunt rekenen op transparante en duidelijke communicatie.
 

Algemene voorwaarden & privacybeleid

Wij houden van duidelijke afspraken. Een belangrijk hulpmiddel daarbij zijn onze algemene voorwaarden. Als telecomaanbieder hebben we ook een privacybeleid. Daarin vertellen we hoe we met je gegevens omgaan.

KvK

Spreen ICT staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 02076684.

zoekmachine optimalisatie dotsolutions
Clientportaal Telefonieportaal Onebase Help mij