Onze Partners

Samen met onze partners sterk voor uw zaak!

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn vertrouwen wij op onze zorgvuldig geselecteerde strategische partners. Met deze partners hebben wij door de jaren heen een nauwe samenwerking opgebouwd. Zij ondersteunen ons voor, tijdens en na het leveringsproces aan u als klant.


"Microsoft werkt samen met vele verschillende partners. Zij zijn het die onze technologie brengen naar consumenten en organisaties, van bedrijven in het midden- en kleinbedrijf tot grootzakelijke ondernemingen. Onze partners kunnen u helpen met allerlei oplossingen, zoals op het gebied van beveiliging, communicatie, virtualisatie, financieel beheer, applicatieontwikkeling en supply chain management. Of met scenario's zoals mobiel werken, minder e-mail en betere bereikbaarheid."

 

Als Ziggo Zakelijk partner helpen wij bij de advisering en aanvraagprocedure van het zakelijke portfolio. Ook als uw vestiging nog niet beschikt over een vaste kabelaansluiting ondernemen wij de nodige stappen om uw vestiging aan te sluiten. Daar waar een kabelaansluiting technisch niet is te realiseren bieden onze zakelijke xDsl diensten uitkomst.

Autotask

Autotask levert ons krachtige tools voor monitoring, beheer en onderhoud van onze klantomgevingen. Deze tools helpen ons bij het efficiënt uitvoeren van diverse taken. Hierdoor kunnen wij onze diensten tegen scherpe tarieven aanbieden. Tevens bieden wij middels Autotask diverse software oplossingen voor Antivirus, antimalware, bestandsopslag en back-up oplossingen.

 

RoutIT is onze vaste partner op het gebied van Connectivity, internet, security, voip, video en mobiele diensten. Daarnaast biedt RoutIT ook storage, backup en cloud services. Door de vernieuwende aanpak is het bedrijf in nog geen 10 jaar uitgegroeid tot een van de marktleiders van Nederland