Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

Onze partners

Samen met onze partners sterk voor jouw zaak!

Om je optimaal van dienst te kunnen zijn vertrouwen wij op onze zorgvuldig geselecteerde strategische partners. Met deze partners hebben wij door de jaren heen een nauwe samenwerking opgebouwd. Zij ondersteunen ons voor, tijdens en na het leveringsproces aan jou als klant.

Microsoft Silver Partner
Sinds februari 2020 zijn wij Microsoft Silver Partner! We hebben toegang tot de beste support, en daar profiteer jij van. We zijn je lokale expert in Microsoft 365 en Office 365. Met trainingen houden we onze kennis op peil om je organisatie zo goed mogelijk te ondersteunen.


Ziggo Zakelijk
 

Als Ziggo Zakelijk partner adviseren we je graag over de zakelijke producten van Ziggo. We begeleiden je aanvraag. Als jouw vestiging nog niet beschikt over een vaste kabelaansluiting ondernemen helpen wij je bij de aansluiting. En als een kabelaansluiting technisch niet mogelijk is bieden onze zakelijke xDsl diensten uitkomst.

Datto

Met de krachtige tools van Datto kunnen we de diensten die je bij ons afneemt op een efficiënte manier monitoren, beheren en onderhouden. Hierdoor kunnen we onze diensten tegen scherpe tarieven aanbieden. Datto helpt ons ook met innovatieve oplossingen voor  antivirus, antimalware, bestandsopslag en back-up.

 

RoutIT Partner

RoutIT is onze vaste partner op het gebied van connectivity, internet, security, VoIP, video en mobiele diensten. Daarnaast biedt RoutIT ook opslag, backup en cloud-diensten. Door de vernieuwende aanpak is het bedrijf in nog geen 10 jaar uitgegroeid tot een van de marktleiders van Nederland.

 

Webroot Certified Partner

Met de oplossingen van Webroot beschermen we onze apparatuur en die van onze relaties tegen virussen, spyware, malware, ransomware en onbetrouwbare websites.

zoekmachine marketing dotsolutions
Clientportaal Telefonieportaal Onebase Help mij