Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

Dieneke Hentenaar, medeoprichter Hentenaar Makelaardij:
 

"Spreen ICT is er als we ze nodig hebben"
 

Hentenaar Makelaardij was in de jaren ’80-’90 één van de eerste makelaars die beschikten over internet. Bijblijven op het gebied van technologische ontwikkelingen is voor Hentenaar Makelaardij essentiee. Om ervoor te zorgen dat de ICT goed verloopt, is de samenwerking met Spreen ICT aangegaan. Inmiddels loopt deze samenwerking al vele jaren en is Hentenaar Makelaardij vooral erg content met de snelheid waarmee geschakeld wordt.

Hentenaar Makelaardij

Dieneke Hentenaar, medeoprichter Hentenaar Makelaardij:

“Spreen ICT begrijpt het essentiële belang van het goed werken van ons netwerk, de Cloud, en het internet. Wanneer we een probleem hiermee hebben of een vraag, dan staan ze direct voor ons klaar. Ze zijn erg betrokken en zijn er wanneer we ze nodig hebben. Dat is erg fijn, zeker wanneer je je bedenkt dat de technologie steeds in ontwikkeling is en wij hier onvoldoende verstand van hebben.”

“We zijn steeds meer afhankelijk geworden van Spreen ICT. Waar we in het verleden enkel pc’s afnamen en softwarepakketten lieten beheren, hebben we inmiddels het complete pakket. Dat betekent naast het ICT-beheer, VoIP telefonie en Managed Security diensten. Ik ben enorm blij dat alles bij één bedrijf geregeld kan worden. We kunnen dan ook vertrouwen op Spreen ICT. Ze staan voor ons klaar en we worden vrijwel direct geholpen. Spreen ICT is dan ook goed bereikbaar en de medewerkers zijn erg behulpzaam.”

Pluspunten Spreen ICT volgens Dieneke Hentenaar, Hentenaar Makelaardij:

  • Snelheid: “Je wordt direct geholpen en te woord gestaan”
  • Bereikbaarheid: “Ze zijn altijd goed bereikbaar, zowel telefonisch als snelle reactie per mail”
  • Behulpzaam: “Spreen ICT denkt oplossingsgericht en helpt je graag. Ze staan voor je klaar”
  • Kennis van zaken:“Ze zijn goed in wat ze doen”
  • Kwaliteit: “Zowel in producten, als in diensten”

www.hentenaarmakelaardij.nl

zoekmachine optimalisatie dotsolutions
clientportaal telefonieportaal Tim, onze app Help mij