Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

Martin Voorwald, directeur Marvo Systeemplafonds

"Spreen ICT weet wat je als klant verwacht"

Marvo Systeemplafonds is één van de klanten van het eerste uur. Als ZZP’er kocht hij zijn systemen bij Spreen ICT en werd ook de implementatie aan hen overgelaten. In de jaren is Marvo Systeemplafonds uitgegroeid naar een grote landelijke onderneming en dat betekende dat er verschillende aanpassingen op het gebied van ICT gedaan moesten worden. Inmiddels verzorgt Spreen ICT alle hardware en de installatie hiervan, de telefonie (VoIP en Mobiel), het internet en security. Een goede samenwerking waarbij Spreen ICT ontzorgt, aldus Martin.

Martin Voorwald Marvo Systeemplafonds

Martin Voorwald, Directeur Marvo Systeemplafonds:

“Ik wil me niet druk hoeven maken over ICT-zaken. We moeten daarnaast goed bereikbaar zijn. Dit moet gewoon allemaal goed lopen. Bij Spreen ICT kan ik hiervan op aan. Tevens denken ze pro-actief mee over onze bedrijfsprocessen.”

“Spreen ICT denkt pro-actief met ons mee. Problemen willen we graag voor zijn. Daarom regelt Spreen ICT alles op het gebied van ICT voor ons. Ze denken met ons mee over oplossingen en/of aanpassingen. En is er toch een storing, dan staat Spreen ICT direct op de stoep. Er kan snel gehandeld worden en dat is erg fijn, omdat onze zaken gewoon doorkunnen gaan.”

“Alle producten en diensten die Spreen ICT levert, zijn van uitstekende kwaliteit. Wij verwachten kwaliteit. Dat is erg belangrijk. Alles wat Spreen ICT levert is van hoge kwaliteit en kent een goede levensduur. Ook dat vinden wij belangrijk.”

Pluspunten Spreen ICT volgens Martin Voorwald, Marvo Systeemplafonds:

  • Stabiel team: “We werken bij Marvo Systeemplafonds met vertrouwelijke informatie. We vinden het belangrijk dat hier uiterst secuur mee omgegaan wordt. Dankzij een stabiel team met vast aanspreekpunt, kunnen we hiervan op aan”
  • Flexibel: “Er wordt snel geschakeld. Als we hulp nodig hebben, kan dat direct geregeld worden”
  • Snelheid: “Wanneer er gezocht wordt naar oplossingen voor eventuele ‘problemen’, duurt dat nooit lang, ook al hebben zij het druk”
  • Oplossingsgericht, meedenkend en ruimdenkend
  • Klant is klant: “Wat je verwacht wordt ook waar gemaakt
  • Kwaliteit in diensten en producten

 

Marvo Systeemplafonds

www.systeemplafond.nl

website beheer dotsolutions
clientportaal telefonieportaal Tim, onze app Help mij