Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

Simon Piest, directeur Office Service Nederland

"Spreen ICT heeft kennis van zaken en kan je uitstekend adviseren”

Office Service Nederland greep een verhuizing en een overstap naar een nieuw planprogramma aan om in één keer over te stappen naar een toekomstbestendig ICT-systeem. Voor de invoering ervan ruilde het bedrijf zijn toenmalige ICT-leverancier in voor Spreen ICT. Nog steeds naar grote tevredenheid. 

Simon Piest, Directeur Office Service Nederland: “Het voordeel van Spreen ICT is de grote betrokkenheid. Ze denken mee en dragen snel nieuwe oplossingen aan. Een ander sterk punt is de kennis die het bedrijf heeft. Ze weten waar ze het over hebben en kunnen je uitstekend adviseren. Daarnaast handelen ze snel en zijn ze goed bereikbaar.”

“Spreen ICT geeft ons rust op het gebied van de automatisering binnen ons bedrijf. Alle ICT, zoals het netwerk, de internetverbindingen, de telefonie en de managed security is in handen van Spreen ICT. Het draait allemaal honderd procent naar tevredenheid. Wanneer er updates nodig zijn, dan kunnen we vooraf een tijdstip afspreken, zodat al onze medewerkers weten waar ze aan toe zijn. En bij storingen krijgt Spreen ICT automatisch een seintje en kunnen ze snel en adequaat handelen. Wij hebben veel vertrouwen in dit bedrijf en zijn erg blij met deze samenwerking.”

Office Service Nederland

Pluspunten Spreen ICT volgens Simon Piest:

  • Tempo: “Moet er iets geregeld worden, dan wordt daar snel en adequaat op gereageerd.”
  • Kennis van zaken: “Spreen ICT denkt uitstekend met je mee. Ze kunnen hun kennis duidelijk en helder overbrengen.”
  • Correct: “Wanneer je iets vraagt, wordt er alleen gehandeld na goedkeuring van de offerte. Zo weten wij exact waar we aan toe zijn en dat is prettig werken.”
  • Betrokken: “Spreen ICT is betrokken bij ons bedrijf. Zij snappen dat alles moet blijven draaien en dat maakt de samenwerking erg prettig.”

Logo Office Service Nederland

www.officeservicenederland.nl


 

webapplicatie dotsolutions
Clientportaal Telefonieportaal Onebase Help mij