Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

Natasja Fieten, HR Directeur TAXIWERQ

“Spreen ICT staat voor je klaar, ook voor kleine services”

De samenwerking van Taxiwerq en Spreen ICT loopt al vele jaren. Taxiwerq werd groter, breidde uit en had steeds meer eisen en wensen op het gebied van ICT. Ze kwamen tot de conclusie dat het een stuk eenvoudiger was een aanspreekpunt voor de ICT te hebben. Ook waren er nieuwe pc’s nodig en andere hardware en was het naast eenvoudiger ook praktischer een samenwerking aan te gaan met een ICT-er in plaats van deze in de winkel aan te schaffen. Ze kwamen in contact met Spreen ICT en sindsdien regelt Spreen ICT hun complete ICT bestaande uit: cloudservers, netwerk, vaste- en mobieletelefonie en hard- en software.

Natasja Fieten, Taxiwerq

Natasja Fieten, HR Directeur Taxiwerq:

“We zijn in 2005 gestart als kleine ondernemer en gaandeweg uitgegroeid tot een redelijk groot bedrijf. Bij alle uitbreidingen op het gebied van personeel heeft Spreen ICT altijd goed met ons meegedacht, oplossingsgericht gewerkt en ervoor gezorgd dat iedere nieuwe werknemer met een compleet ingerichte werkplek van start kon gaan. Spreen ICT denkt pro actief mee en dat vinden we belangrijk. Daarnaast kunnen we altijd bij hen aankloppen, ook voor kleine services bijvoorbeeld wanneer de nieuwe mobieltjes van medewerkers ingesteld moeten worden.”

“Met 70 werknemers is het belangrijk dat alles goed verloopt en iedereen aan het werk kan. Al onze medewerkers maken gebruik van de Cloud, welke tijdens openingstijden geopend is voor ze. Willen ze overwerken met hun afdeling, dan moet er geregeld worden dat de Cloud toegankelijk is. Spreen ICT zorgt hiervoor en monitort dit. Ook wanneer er updates of nieuwe werknemers zijn, pakt Spreen ICT dit direct op en wordt dit in orde gemaakt.”

“Spreen ICT is een kleinschalig ICT-bedrijf in Hoogeveen waarbij de werknemers je ook echt kennen. Met het maandcontract dat we hebben, maken we voorspelbare kosten en dat geeft rust. Een ander groot voordeel is het pro actieve werken van Spreen ICT. Regelmatig ontvangen we mailings met updates en nieuwe technologieën die voor ons bedrijf interessant zijn. Ze denken met ons mee en dat is erg prettig.”

Pluspunten Spreen ICT volgens Natasja Fieten, HR Directeur TAXIWERQ:

  • Betrokken: “Je werkt samen met mensen die ons en ons bedrijf ook echt kennen. Ze weten wat wij belangrijk vinden en handelen daarnaar”
  • Flexibel: “Problemen worden direct aangepakt en als we ze nodig hebben, staan ze direct voor ons klaar”
  • Goed contact: “Goede communicatie en regelmatig even afspreken om het een en ander door te spreken”
  • Preventief werken: “Spreen ICT denkt met ons mee en werkt preventief. Staan er veranderingen op het programma, dan spelen zij daar direct op in en wordt er over meegedacht. We lopen dus niet achter de feiten aan”

Logo taxiwerq

www.taxiwerq.nl

www.taxivacatures.nl

maatwerk web applicatie dotsolutions
clientportaal telefonieportaal Tim, onze app Help mij