Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

Natasja Fieten, HR Directeur TAXIWERQ

“Spreen ICT staat voor je klaar, ook voor kleine services”

Spreen ICT is door de jaren heen meegegroeid met Taxiwerq, een succesvol platform in de taxibranche. Volgens HR-directeur Natasja Fieten kan er weinig op tegen een betrokken lokale ICT-partner. 

“We zijn in 2005 gestart als kleine ondernemer en gaandeweg uitgegroeid tot een redelijk groot bedrijf. Spreen ICT heeft altijd goed met ons meegedacht, oplossingsgericht gewerkt en ervoor gezorgd dat iedere nieuwe werknemer met een compleet ingerichte werkplek van start kon gaan. Daarnaast kunnen we altijd bij hen aankloppen, ook voor kleine services, bijvoorbeeld wanneer de nieuwe mobieltjes van medewerkers ingesteld moeten worden.”

“Met zeventig werknemers is het belangrijk dat alles goed verloopt en iedereen aan het werk kan. Al onze medewerkers maken gebruik van ons online platform. Willen ze overwerken met hun afdeling, dan moet er geregeld worden dat dit platform toegankelijk is. Spreen ICT zorgt hiervoor en monitort dit. Ook updates en de komst van nieuwe werknemers pakken ze direct op.”

“Spreen ICT is een kleinschalig ICT-bedrijf in Hoogeveen waar de medewerkers je ook echt kennen. Met het maandcontract dat we hebben, maken we voorspelbare kosten en dat geeft rust. Een ander groot voordeel is het pro-actieve werken van Spreen ICT. Regelmatig ontvangen we mailings met updates en nieuwe technologieën die voor ons bedrijf interessant zijn. Ze denken met ons mee en dat is erg prettig.”
 

Natasja Fieten, Taxiwerq
 

Pluspunten Spreen ICT volgens Natasja Fieten, HR Directeur TAXIWERQ:

  • Betrokken: “Je werkt samen met mensen die ons en ons bedrijf ook echt kennen. Ze weten wat wij belangrijk vinden.”
  • Flexibel: “Als we ze nodig hebben, staan ze direct voor ons klaar.”
  • Goed contact: “Goede communicatie en regelmatig even afspreken om het een en ander door te spreken.”
  • Pro-actief: “Spreen ICT denkt met ons mee als er veranderingen op het programma staan. We lopen dus niet achter de feiten aan.”

Logo taxiwerq

www.taxiwerq.nl

www.taxivacatures.nl

maatwerk web applicatie dotsolutions
Clientportaal Telefonieportaal Onebase Help mij