Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

Hallo, ik ben Theo

Theo

Hallo, ik ben Theo. Sinds Februari 2018 in dienst bij Spreen ICT als IT professional in zowel de binnen als buitendienst. Buiten werktijd vind ik het leuk om te waterpoloën, mountainbiken of wielrennen ook vind ik het leuk om er in het weekend op uit te gaan met de motor voor een mooie toertocht.

Voordat ik bij Spreen ICT kwam werken heb ik 4 jaar gewerkt bij een hosting provider in Zwolle, daar was ik onderdeel van het Team Operations met als aandachtsgebied het inrichten van de netwerk infrastructuren in het datacenter en op kantoor, ook was ik onderdeel van diverse projecten voor het doorvoeren van verbeteringen in storage, bedrijfscontinuïteit en netwerkverbeteringen.

Bij Spreen ICT houdt ik mij dagelijks bezig met uitdagende werkzaamheden/projecten. Denk bij deze werkzaamheden/projecten aan het volgende; aansluiten en inrichten van camerasystemen, WiFi door het hele bedrijf, dect-metingen, infrastructuren van bedrijven veilig inrichten en neem ik in sommige gevallen een adviserende rol aan.

Het mooie aan mijn vak vindt ik het aan kunnen dragen van een oplossing voor de uitdagingen die er bij de klant op locatie spelen. Voor nagenoeg elke uitdaging kunnen wij van Spreen ICT een oplossing bedenken en uitvoeren.

 

 

internet marketing dotsolutions
clientportaal telefonieportaal Tim, onze app Help mij