ICT dienstverlening voor bedrijven en instellingen

ICT

Wij concentreren ons op het correct laten functioneren van uw ICT faciliteiten zodat u zich ongestoord en efficiënt kunt bezighouden met uw bedrijfsvoering. Onze engineers helpen u op afstand of komen bij u op locatie. U kunt ad hoc gebruik maken van onze diensten of we stellen samen met u een beheersovereenkomst op en nemen al uw ICT zorgen uit handen. Voor tal van bedrijven en instellingen in de regio Hoogeveen verzorgen wij als systeembeheerder met succes de automatisering. 

Systeembeheer in 3 smaken

Ad hoc 

Op basis van een uurtarief helpt Spreen ICT u bij gebruikersvragen, calamiteiten, periodiek onderhoud en implementatie van nieuwe apparatuur en diensten. Om te profiteren van een extra scherp uurtarief bieden wij u de mogelijkheid van te voren uren in te kopen door middel van een strippenkaart.
Meer informatie


Pro-Actief 

Met behulp van geavanceerde hulpmiddelen monitoren wij doorlopend uw ICT omgeving. Zodra er onregelmatigheden worden geconstateerd ondernemen wij direct actie. Specifieke storingen kunnen door ons systeem automatisch worden herkend en hersteld. Door gebruik te maken van een centraal monitoringsysteem kunnen wij op een efficiënte en daadkrachtige wijze optreden. Dit vertaalt zich in een aantrekkelijk maandtarief. Samen met ons selecteert u de bouwstenen voor een passende overeenkomst. Hierbij kunt u onder andere denken aan server(s), netwerkapparatuur, randapparatuur en werkstations.
Meer informatie


Managed Services

Bij deze meest uitgebreide service kiest u voor totale ontzorging op ICT niveau. Voor een vast bedrag per maand monitoren en onderhouden wij uw apparatuur. Tevens voorzien wij in het beheer van bedrijfsspecifieke software. Onze monitoring software voorziet tevens uw apparatuur van software updates. Aanvullend komen wij periodiek bij u langs voor onderhoud. En uiteraard staan onze engineers voor u klaar bij gebruikersvragen en eventuele calamiteiten. En dat alles voor een vast bedrag per maand.
Meer informatie

Contact opnemen

Logo Spreen ICT Uw ICT-partner voor bedrijven en instellingen in de regio zuidwest-Drenthe