Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

ICT dienstverlening voor bedrijven en instellingen

ICT

Wij concentreren ons op het correct laten functioneren van jouw ICT faciliteiten zodat jij je ongestoord en efficiënt kunt bezighouden met jouw bedrijfsvoering. Onze engineers helpen je op afstand of komen bij je op locatie. Je kunt ad hoc gebruik maken van onze diensten of we stellen samen met jou een beheersovereenkomst op en nemen al je ICT zorgen uit handen. Voor tal van bedrijven en instellingen in de regio Hoogeveen verzorgen wij als systeembeheerder met succes de automatisering.

Systeembeheer in 3 smaken

Ad hoc

Op basis van een uurtarief helpt Spreen ICT je bij gebruikersvragen, calamiteiten, periodiek onderhoud en implementatie van nieuwe apparatuur en diensten. Om te profiteren van een extra scherp uurtarief bieden wij de mogelijkheid van te voren uren in te kopen door middel van een strippenkaart.
Meer informatie

Pro-Actief

Met behulp van geavanceerde hulpmiddelen monitoren wij doorlopend jouw ICT omgeving. Zodra er onregelmatigheden worden geconstateerd ondernemen wij direct actie. Specifieke storingen kunnen door ons systeem automatisch worden herkend en hersteld. Door gebruik te maken van een centraal monitoringsysteem kunnen wij op een efficiente en daadkrachtige wijze optreden. Dit vertaalt zich in een aantrekkelijk maandtarief. Samen met ons selecteer je de bouwstenen voor een passende overeenkomst. Hierbij kun je onder andere denken aan server(s), netwerkapparatuur, randapparatuur en werkstations.
Meer informatie

Managed Services

Bij deze meest uitgebreide service kies je voor totale ontzorging op ICT niveau. Voor een vast bedrag per maand monitoren en onderhouden wij alle apparatuur. Tevens voorzien wij in het beheer van bedrijfsspecifieke software. Onze monitoring software voorziet apparatuur tevens van software updates. Aanvullend komen wij periodiek bij je langs voor onderhoud. En uiteraard staan onze engineers voor je klaar bij gebruikersvragen en eventuele calamiteiten. En dat alles voor een vast bedrag per maand.
Meer informatie

Wij zijn de ICT-partner voor bedrijven en instellingen in de regio zuidwest-Drenthe.
spreen ict

website optimalisatie dotsolutions
clientportaal telefonieportaal Tim, onze app Help mij