Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

ICT Bedrijf Assen

Op zoek naar een ICT bedrijf in Assen? Spreen ICT staat voor je klaar. Als ondernemer wil je je bezighouden met zaken waar jij goed in bent. Je wilt het bedrijf draaiende houden en je niet druk hoeven maken over computers, bereikbaarheid, veilige bestanden of netwerkverbindingen. Spreen ICT begrijpt dat en helpt je graag met al je ICT zaken. Ons ICT bedrijf is gevestigd in Hoogeveen, wat betekent dat we snel bij jou in Assen zijn en je daar uitstekend van dienst kunnen zijn.

monitoring-spreenict

 

De oplossing voor ICT in Assen

Spreen ICT ontzorgt. Dat betekent dat jij als ondernemer je niet meer druk hoeft te maken over ICT zaken, maar je kunt concentreren op jouw bedrijf. Wil jij ICT uitbesteden in Assen, dan staan wij voor je klaar. Je kunt bij ons terecht in Assen en omgeving voor ICT advies en ICT ondersteuning, maar je schakelt ons ook in voor (VoIP) telefonie, Clouddiensten, netwerkdiensten en managed security. Wij denken met je mee, zodat je niet voor onverwachte tegenslagen komt te staan de bedrijfsvoering door kan gaan. We zorgen ervoor dat alle werknemers aan het werk kunnen en zijn er storingen, dan staat ons ICT bedrijf snel in Assen.

ICT bedrijf in Assen nodig?

Op zoek naar een oplossing voor je ICT in Assen? Vraag Spreen ICT naar de mogelijkheden.

Wij zijn de ICT-partner voor bedrijven en instellingen in de regio zuidwest-Drenthe.
spreen ict

Onze diensten

Spreen ICT helpt je met verschillende diensten op het gebied van ICT in Assen. Je kunt ons dan ook inschakelen voor uiteenlopende zaken. Zo adviseren en helpen we je graag met onder andere:

  • ICT advies
  • Werkplek beheer
  • Clouddiensten
  • VoIP Telefonie
  • Mobiele telefonie
  • Internet
  • Security

ICT advies in Assen

Om ervoor te zorgen dat je de juiste keuzes maakt op het gebied van ICT, is het verstandig Spreen ICT voor uw ICT advies in Assen in te schakelen. Wij kunnen je uitstekend adviseren op het gebied van ICT. Heb je de juiste installaties gekozen, sluiten de producten en diensten aan bij de huidige systemen of wil je een objectief advies over producten? Wij helpen je graag. Daarnaast kunnen wij je voorzien van kwalitatieve hardware producten en beschikken we over een breed scala aan softwarepakketten. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden op het gebied van ICT in Assen.

Werkplek beheer

Eén van de diensten die wij onze relaties bieden, is werkplekbeheer. Door werkplekbeheer in Assen uit te besteden aan Spreen ICT, zorg je ervoor dat de werkplekken van jou en je werknemers altijd probleemloos functioneren met een systeem dat altijd up-to-date is, dankzij de juiste updates. Daarbij zorgt ons ICT bedrijf in Assen voor een uitstekende Antivirus en Anti-Malware, wat ervoor zorgt dat uw systeem goed beveiligd is. Dit monitoren we vanuit ons controlecentrum. Zodra er door onze ICT-ers een eigenaardigheid wordt opgemerkt, wordt er actie ondernomen. Ook mankementen aan de hardware worden door ons ICT bedrijf opgemerkt middels monitoring, zodat wij snel actie kunnen ondernemen.

Clouddiensten in Assen

De Cloud is een term die regelmatig voorbij komt. Werken in de Cloud betekent overal toegang tot je eigen werkplek. Overal waar internet is, kun je op een veilige wijze bij je bestanden en programma’s en deze bewerken, delen of opslaan. Dat maakt het een stuk eenvoudiger, wanneer je veel onderweg bent en ook voor medewerkers met een flexplek is dit erg makkelijk. Ons ICT bedrijf biedt verschillende Clouddiensten voor ondernemers in Assen. Naast de online werkplek voor je medewerkers, kunnen wij tevens voorzien in een volledige Cloudserver. Meer weten over onze Clouddiensten? Neem contact met ons op. Wij adviseren en helpen je graag.

Overal bereikbaar dankzij VoIP Telefonie

VoIP bellen is bellen via een internetverbinding. Dit biedt vele voordelen. Doordat de telefooncentrale zich met VoIP Telefonie in de Cloud bevindt, ben je altijd bereikbaar voor je klanten. Ook wanneer je onderweg bent, ben je bereikbaar op het voor je klanten bekende telefoonnummer. Een ander voordeel van VoIP Telefonie zijn de extra functies die het met zich meebrengt. Denk bijvoorbeeld aan voicemail, keuzemenu, en callcenterfuncties. Ons ICT bedrijf is een zelfstandig VoIP provider, wat betekent dat wij jouw bedrijf in Assen altijd een passende oplossing kunnen bieden.

bereikbaar-voip-spreen

Ook mobiele telefonie in Assen

Naast vaste telefonie diensten, kun je bij ons ICT bedrijf in Assen ook terecht voor mobiele telefonie diensten. Wij bieden verschillende abonnementen aan, zodat je altijd een passend abonnement hebt. Als ondernemer ben je daardoor optimaal bereikbaar.

Internet en netwerkbeheer in Assen

Een goede internetverbinding is van groot belang voor ondernemers. Wij bieden als ICT bedrijf in Assen ADSL, SDSL, VDSL, glasvezel en kabel internet bij jouw bedrijf. Het grote voordeel is dat wij als jouw netwerkbeheerder in Assen direct beschikbaar zijn en te hulp schieten bij storingen. Ook een betrokken internetprovider voor uw bedrijf in Assen? Vraag ons ICT bedrijf naar de mogelijkheden van Internet-acces bij jou in Assen.

Bedrijfsdata goed beveiligd met de Securitydiensten van Spreen ICT

Je wilt als ondernemer je niet druk hoeven maken over vertrouwelijke informatie en de beveiliging hiervan. Met een goed beveiligd systeem is dit zeker niet nodig. Ons ICT bedrijf in Assen ontzorgt. Dat betekent dat jij je bezighoudt met zaken waar jouw onderneming goed in is, terwijl wij jouw bestanden, gegevens en data beveiligen. Wij bieden de ondernemer verschillende Security diensten, waarmee jij je tegen eventuele risico’s kunt beschermen. Denk bijvoorbeeld aan Managed Antivirus diensten, Managed Firewall diensten en een betrouwbareBack-up service. Daarnaast is het vaak cruciaal voor je bedrijf om bestanden te delen. Alleen op die manier kunnen je medewerkers goed samenwerken. Helaas maakt dit de ICT van jouw bedrijf in Assen ook gevoelig voor aanvallen van buitenaf. Ons ICT bedrijf kan jou in Assen hier uitstekend in adviseren, zodat jij jouw bestanden goed beschermen kunt. Meer weten? Neem contact met ons op. Wij adviseren je graag.

Spreen ICT voor al je ICT in Assen

Ons ICT bedrijf in Assen staat klaar voor jou en jouw onderneming. ICT omvat meer dan alleen hardware en software. Je kunt bij ons uiteraard terecht voor computers en het aansluiten en installeren van de juiste software, maar daarnaast bieden wij meer. Wij zorgen dat jouw werknemers aan het werk kunnen en blijven. We zorgen voor werkplekken en werkomgevingen en zorgen voor een stabiele internetverbinding. Ook voor telefoniediensten, zoals VoIP, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij staan open voor al ICT vraagstukken. Spreen ICT verzorgt netwerken, systemen en is uitstekend bereikbaar. Met ons Pro-Actief beheer houden we op afstand al jouw systemen in de gaten en kunnen we snel handelen bij storingen of onregelmatigheden. Op zoek naar een oplossing voor jouw ICT in Assen? Vraag naar de mogelijkheden. Wij staan voor je klaar.

website optimalisatie dotsolutions
Clientportaal Telefonieportaal Onebase Help mij