Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

ICT-bedrijf in Hoogeveen

Op zoek naar een ICT-bedrijf in Hoogeveen of omgeving dat snel voor je klaarstaat, met je meedenkt en preventief kan handelen? Dan zit je goed bij Spreen ICT. Onze prijzen zijn concurrerend, we werken met een stabiel team en we zijn goed bereikbaar. Het is belangrijk dat alles bij jou op kantoor blijft draaien en alle werknemers door kunnen blijven gaan. Dankzij onze ICT ondersteuning, telefoniediensten, netwerkdiensten, Clouddiensten en security diensten gaan alle werkzaamheden door. Zijn er storingen waardoor jij of je werknemers je werk niet goed meer kunnen doen, dan kunnen we snel schakelen en bieden we een snelle oplossing voor het probleem. Groeit jouw onderneming sneller dan gedacht, dan denken wij met je mee en zorgen voor voldoende werkplekken, voldoende opslagcapaciteit en regelen wij alle emailadressen en inlogcodes. Voor ICT-hulp in Hoogeveen en omgeving ben je bij ons dan ook aan het juiste adres. Spreen ICT ontzorgt!

ICT ondersteuning voor bedrijven

Als ondernemer vind je het belangrijk je volledig op jouw bedrijf te focussen. Je wilt je niet druk maken om onveilige bestanden, het crashen van je computer of om je bereikbaarheid. Daarnaast wil je dat al je werknemers efficiënt en effectief aan de slag kunnen. Spreen ICT begrijpt dat en vindt het dan ook belangrijk dat jij je niet hoeft bezig te houden met deze zaken. Ons ICT-bedrijf uit Hoogeveen ondersteunt je dan ook graag hierin. Met een stabiel team van gedreven specialisten zorgen we ervoor dat jouw werkplekken en systemen zo veilig, eenvoudig en efficiënt mogelijk zijn ingericht. Daarnaast geven we je graag ICT-advies, zodat je de juiste ICT investeringen kunt doen. Wij kiezen altijd voor de beste, maar zeker ook betaalbare ICT-oplossing.

ICT ondersteuning in Hoogeveen voor bedrijven

De Cloud

Als ondernemer dien je flexibel te zijn en dankzij een goede internetverbinding is dat zeker mogelijk. Je kunt dan ook vrijwel altijd online en dankzij de Cloud diensten van Spreen ICT overal en altijd bij je bestanden of online werkplek. Toen je als kleine ondernemer begon, was een vaste pc vaak voldoende om alles te regelen. Als groter bedrijf, met misschien wel meerdere werknemers, ben je vaker op pad en wordt er wellicht op meerdere computers, laptops of tablets gewerkt. Dankzij de Clouddiensten van Spreen ICT kun je altijd online inloggen en gebruik maken van jouw eigen desktop met bijbehorende programma’s en bestanden. Dat maakt het werken vanuit huis of onderweg een stuk eenvoudiger. Daarnaast heb je met de Cloudopslag ook altijd een veilige Back-up achter de hand, mocht je computer het helaas begeven. Bij ons ICT-bedrijf in Hoogeveen kun je terecht voor onder andere een online werkplek, een eigen server in de Cloud en veilige online opslag.

ICT Hoogeveen voor een goede bereikbaarheid

Telefonie is voor een ondernemer erg belangrijk. De opdrachten komen vaak telefonisch binnen, bij vragen kunnen ze je bellen en ook bij storingen is een goede telefonie erg belangrijk. Bij ons ICT-bedrijf in Hoogeveen bieden we VoIP Telefonie aan. VoIP Telefonie is je telefooncentrale in de Cloud en wordt ook wel internetbellen genoemd. Je belt namelijk via je bestaande internetverbinding, een eigen centrale is dan niet meer nodig. Verhuist jouw bedrijf naar een groter pand? Dan hoeft de telefooncentrale dus niet verlegd te worden, maar verhuist de telefonie gewoon met je mee. Daarnaast biedt VoIP nog meer voordeel. Zo kun je eenvoudig tijdschema’s instellen voor wanneer je wel en niet gebeld wilt worden en maakt VoIP het instellen van persoonlijke begroetingen erg eenvoudig.

Veilige bestanden dankzij ICT beheer Hoogeveen

Als bedrijf ga je om met gevoelige data. Uiteraard is het belangrijk dat je veilig aan het werk kunt, zonder dat je je druk hoeft te maken over datalekken, hackers, spammers of oplichters. Door je ICT uit te besteden in Hoogeveen aan Spreen ICT, ben je verzekerd van een goede beveiliging van de bedrijfsdata. Met maandelijkse diensten als Managed Antiviruseen professionele firewall en een geavanceerd back-upsysteem lopen uw bestanden geen gevaar.

Support-team

ICT in Hoogeveen

ICT is meer dan alleen computers en software. Uiteraard kun je bij ons ICT-bedrijf in Hoogeveen terecht voor kwalitatieve computers, laptops, printers en andere hardware en installeren we de juiste software voor je, maar we doen meer. Met een maandelijks contract staan we bij problemen, storingen of defecten voor je klaar. Daarnaast zorgen we ervoor dat al je medewerkers aan het werk kunnen. We installeren werkplekken en werkomgevingen, zoals de Cloud of servers. Tevens zorgen we voor een stabiele internetverbinding en beschikken we over een uitstekend bereikbare storingsservice. Ook voor de telefonie, zowel vaste lijnen als mobiele telefonie, kun je bij ons terecht. En wil je zorgen voor een goede beveiliging van je bestanden en een uitstekende back-up service, ook dan bij je bij ons ICT beheer in Hoogeveen aan het juiste adres. Een ander punt wat ons ICT-bedrijf onderscheidt van alle anderen, is het preventieve werk dat wij verrichten. Met ons Pro-actief beheer houden wij op afstand jouw systemen en netwerken in de gaten en monitoren we dit. Bij onregelmatigheden kunnen we dan direct actie ondernemen, zodat jouw zaken gewoon door kunnen gaan. Wil je weten wat wij nog meer voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

website ontwerp dotsolutions
Clientportaal Telefonieportaal Onebase Help mij