Ondersteuning op afroep

Indien u zelf grotendeels het beheer van uw ICT uitvoert maar toch af en toe behoefte heeft aan ondersteuning dan is deze vorm van dienstverlening ideaal voor uw organisatie. Zodra u er even niet uitkomt of weinig tijd heeft, dan doet u een beroep op ons en wij schieten direct te hulp. Wij helpen u op basis van een standaard uurtarief. Maar ook heeft u de mogelijkheid om uren in te kopen op basis van ons strippenkaart systeem. Daarmee profiteert u van een lager uurtarief.

Incidentele ondersteuning

U voert zelf het dagelijkse beheer over uw ICT voorzieningen. Maar op sommige momenten heeft u behoefte aan een paar extra handen en aanvullende kennis. Op die momenten staan onze engineers voor u klaar. Vrijwel altijd hebben wij  iemand direct voor u beschikbaar. Ook is het mogelijk om periodieke afspraken te plannen. Wij komen dan bijvoorbeeld elk kwartaal een gezet aantal uren bij u op locatie en voeren het vereiste onderhoud voor u uit.

Strippenkaart

Uit ervaring weet u dat er een aantal malen per jaar behoefte is aan ondersteuning of onderhoud. Dan is het aantrekkelijk om gebruik te maken van onze strippenkaarten. Hiermee koopt u vooraf een aantal uren in. Dat kunnen er 10, 20 of 50 zijn. Meer uren inkopen betekent meer korting op het uurtarief, tot wel 20%. U ontvangt 1x een factuur en desgewenst sturen wij u van tijd tot tijd een overzicht van de opgenomen uren en het resterende tegoed op uw strippenkaart. Het scheelt u dus ook de nodige administratieve handelingen.

 

Contact opnemen

Logo Spreen ICT Uw ICT-partner voor bedrijven en instellingen in de regio zuidwest-Drenthe