Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

Ondersteuning op afroep

Indien je zelf grotendeels het beheer van je ICT uitvoert maar toch af en toe behoefte herbt aan ondersteuning dan is deze vorm van dienstverlening ideaal voor jouw organisatie. Zodra je er even niet uitkomt of weinig tijd hebt, dan doe je een beroep op ons en wij schieten direct te hulp. Wij helpen je op basis van een standaard uurtarief. Maar ook heb je de mogelijkheid om uren in te kopen op basis van ons strippenkaart systeem. Daarmee profiteer je van een lager uurtarief.

Incidentele ondersteuning

Je voert zelf het dagelijkse beheer over je ICT voorzieningen. Maar op sommige momenten heb je behoefte aan een paar extra handen en aanvullende kennis. Op die momenten staan onze engineers voor je klaar. Vrijwel altijd hebben wij iemand direct beschikbaar. Ook is het mogelijk om periodieke afspraken te plannen. Wij komen dan bijvoorbeeld elk kwartaal een gezet aantal uren bij je op locatie en voeren het vereiste onderhoud voor je uit.

Strippenkaart

Uit ervaring weet je dat er een aantal malen per jaar behoefte is aan ondersteuning of onderhoud. Dan is het aantrekkelijk om gebruik te maken van onze strippenkaarten. Hiermee koop je vooraf een aantal uren in. Dat kunnen er 10, 20 of 50 zijn. Meer uren inkopen betekent meer korting op het uurtarief, tot wel 20%. Je ontvangt 1x een factuur en desgewenst sturen wij van tijd tot tijd een overzicht van de opgenomen uren en het resterende tegoed op de strippenkaart. Het scheelt je dus ook de nodige administratieve handelingen.

Wij zijn de ICT-partner voor bedrijven en instellingen in de regio zuidwest-Drenthe.
spreen ict

hosting dotsolutions
clientportaal telefonieportaal Tim, onze app Help mij