Hardware   

Een computer kunt u tegenwoordig op veel plaatsen kopen. Ook op het internet is het aanbod overweldigend. Dit geldt eveneens voor apparatuur zoals printers en netwerk devices. Maar welke apparatuur past het beste bij uw organisatie? Spreen ICT voorziet u graag van advies. Natuurlijk bieden wij zelf ook alle benodigde apparatuur, maar wij kunnen uw ook adviseren wanneer u elders uw aankopen wenst te doen. Met onze kennis van de markt en de beschikbare oplossingen helpen wij u bij de aanschaf van apparatuur die aansluit bij uw wensen.

Wij kunnen u helpen bij de volgende productcategorieën:

 

Software  

Wij leveren een breed scala aan softwarepakketten. Hierbij kunt u denken aan de standaard Microsoft oplossingen voor uw server en werkstations, maar ook aan productivity suites, beveiligssoftware, back-up tools, crm-pakketten en vele andere pakketten.

Software-as-a-service

Tot voor kort kon u enkel over software licenties beschikken door deze te kopen. Nadeel hierbij is dat u kapitaal vastzet in deze aangeschafte software. Ook kunt niet altijd beschikken over essentiële updates of nieuwe versies zonder hiervoor te moeten bijbetalen. Met software-as-a-service (SaaS) is dit voorgoed verleden tijd.

Wij bieden u diverse software pakketten in abonnementsvorm. Hierbij is er geen initiële investering voor de aanschaf. Pas vanaf het moment dat u de software in gebruik neemt betaalt u een vastgesteld bedrag per maand voor het gebruikersrecht. Hierbij is het per maand mogelijk het aantal licenties uit te breiden of af te schalen. Zo betaalt u precies voor wat u nodig heeft en gebruikt. Bovendien heeft u bij het verschijnen van updates of een nieuwe versie automatisch het recht deze in gebruik te nemen. Zonder aanvullende kosten!

 

Contact opnemen

Logo Spreen ICT Uw ICT-partner voor bedrijven en instellingen in de regio zuidwest-Drenthe