Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

ICT-advies

Niemand hoeft jou te vertellen welke stappen je als ondernemer moet zetten. Maar hoe weet je zeker of je het maximale haalt uit een van je belangrijkste hulpbronnen, je ICT-systeem? Wij adviseren je graag. 

De beste mix

Het ideale ICT-systeem geeft je alle opties die jouw bedrijf nodig heeft om optimaal te kunnen draaien. Maar dat zijn er bij elkaar nogal wat: hardware, software, internet, cloud, telefonie, security. Het is eigenlijk onmogelijk om te overzien als je geen specialist bent. 

Onafhankelijk

Bij Spreen ICT kun je terecht voor onafhankelijk advies. Wij zijn de ICT-partner voor bedrijven en instellingen in de regio zuidwest-Drenthe en helpen je de juiste keuzes maken. Als consultant lichten we je bedrijfsprocessen en ICT-systeem door en bespreken we je wensen en plannen. Wij onderzoeken de opties en sturen je een overzicht van de verbeteringen die je kunt doorvoeren om je ICT-infrastructuur te optimaliseren, zodat je als ondernemer nog betere resultaten kunt bereiken.  

 

ons_voorstel_spreenict

Offertecheck

We helpen je graag als je op het punt staat een grote ICT-investering te doen. We kijken of het voorstel van je leverancier goed aansluit bij jouw organisatie en systemen, of de offerte realistisch is en wat de financiële consequenties zijn qua onderhoud en beheer. We geven je meerdere opties en als je dat op prijs stelt sturen we je een offerte op maat met onze eigen ICT-producten en -diensten.

Lees ook: "Spreen ICT heeft kennis van zaken en kan je uitstekend adviseren" 

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van ICT-advies.
spreen ict

bouw van website dotsolutions
Clientportaal Telefonieportaal Onebase Help mij