ICT Advies

Consultancy

Staat u op het punt een grote ICT investering te doen maar bent u niet helemaal zeker van uw zaak? Wij voorzien u graag van advies. Is het wel de juiste keuze? Heeft u wel de juiste uitvoering gekozen? En heeft u wel goed nagedacht over de neveneffecten op andere installaties? Spreen ICT denkt graag met u mee om te komen tot de juiste ICT oplossingen voor uw organisatie. 

"Ieder z'n vak" is een vaak gehoorde uitspraak. Dit geldt ook zeker voor ICT. Maar als ondernemer kunt u er niet omheen. Om een optimale invulling te geven aan uw ICT budget voorziet Spreen ICT u van advies.

Wij helpen u als u op het punt staat een grote ICT investering te doen. We kijken of de gekozen oplossing wel goed aansluit bij uw organisatie. Bovendien kijken we naar de financiële consequenties voor de komende jaren. Want een investering vraagt ook na implementatie vaak om onderhoud en beheer. Bovendien is het belangrijk dat nieuwe producten en diensten aansluiten bij uw bestaande systemen.

Wij geven u objectief advies over producten en diensten van andere leveranciers. Maar natuurlijk beschikken wij ook zelf over een breed portfolio hard- en software oplossingen. U bepaalt op welke manier wij u het beste kunnen assisteren. 


Bedrijfsscan 

Als u nieuwsgierig bent hoe uw huidige ICT omgeving ervoor staat dan bieden wij met onze bedrijfsscan de helpende hand. We analyseren de aanwezige hard- en software. We kijken of er apparatuur aan vervanging toe is. Ook controleren we of alle software nog up-to-date is. Tevens gaan we op zoek naar verbeterpunten. Graag komen wij bij u op bezoek om uw situatie onder de loep te nemen. Na uitgebreid onderzoek presenteren wij u in een rapport onze bevindingen en adviezen.

Waarom een scan?

Als u benieuwd bent hoe uw huidige leverancier presteert en een second opinion wenst dan biedt onze bedrijfsscan uitkomst. Ook wanneer u besloten heeft het beheer aan ons over te dragen dan is onze bedrijfsscan een efficiënte manier om uw situatie goed in kaart te brengen. Zo geven we onze samenwerking een vliegende start!

Analyse

Wij komen graag bij u op locatie om uw huidige voorzieningen te onderzoeken en in kaart te brengen. Onze engineer kan met behulp van enkele specifieke hulpmiddelen op een eenvoudige en snelle manier een overzicht maken van uw apparatuur en software. Uit dit overzicht kunnen wij opmaken of uw apparatuur naar behoren presteert, of software up-to-date is, en of u licenties in compliance (geldig) zijn.

Aanbevelingen

Na het onderzoek van onze medewerker presenteren wij onze bevindingen in een overzichtelijk rapport. Graag maken wij ook een afspraak om het rapport met u te bespreken. Dit biedt u de perfecte gelegenheid om uw kritische vragen aan ons voor te leggen.

 

Contact opnemen

Logo Spreen ICT Uw ICT-partner voor bedrijven en instellingen in de regio zuidwest-Drenthe