Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

ICT Advies

Consultancy

Sta je op het punt een grote ICT investering te doen maar ben je niet helemaal zeker van je zaak? Wij voorzien je graag van advies. Is het wel de juiste keuze? Heb je wel de juiste uitvoering gekozen? En heb je goed nagedacht over de neveneffecten op andere installaties? Spreen ICT denkt graag met je mee om te komen tot de juiste ICT oplossingen voor jouw organisatie.

"Ieder z'n vak" is een vaak gehoorde uitspraak. Dit geldt ook zeker voor ICT. Maar als ondernemer kun je er niet omheen. Om een optimale invulling te geven aan jouw ICT budget voorziet Spreen ICT je van advies.

Wij helpen je als je op het punt staat een grote ICT investering te doen. We kijken of de gekozen oplossing wel goed aansluit bij jouw organisatie. Bovendien kijken we naar de financiële consequenties voor de komende jaren. Want een investering vraagt ook na implementatie vaak om onderhoud en beheer. Bovendien is het belangrijk dat nieuwe producten en diensten aansluiten bij de bestaande systemen.

Wij geven je objectief advies over producten en diensten van andere leveranciers. Maar natuurlijk beschikken wij ook zelf over een breed portfolio hard- en software oplossingen. Jij bepaalt op welke manier wij je het beste kunnen assisteren.


Bedrijfsscan

Als je nieuwsgierig bent hoe jouw huidige ICT omgeving ervoor staat dan bieden wij met onze bedrijfsscan de helpende hand. We analyseren de aanwezige hard- en software. We kijken of er apparatuur aan vervanging toe is. Ook controleren we of alle software nog up-to-date is. Tevens gaan we op zoek naar verbeterpunten. Graag komen wij bij je op bezoek om uw situatie onder de loep te nemen. Na uitgebreid onderzoek presenteren wij je in een rapport onze bevindingen en adviezen.

Waarom een scan?

Als je benieuwd bent hoe jouw huidige leverancier presteert en een second opinion wenst dan biedt onze bedrijfsscan uitkomst. Ook wanneer je besluit het beheer aan ons over te dragen dan is onze bedrijfsscan een efficiente manier om je situatie goed in kaart te brengen. Zo geven we onze samenwerking een vliegende start!

Analyse

Wij komen graag bij je op locatie om uw huidige voorzieningen te onderzoeken en in kaart te brengen. Onze engineer kan met behulp van enkele specifieke hulpmiddelen op een eenvoudige en snelle manier een overzicht maken van alle apparatuur en software. Uit dit overzicht kunnen wij opmaken of de apparatuur naar behoren presteert, of software up-to-date is, en of jouw licenties in compliance (geldig) zijn.

Aanbevelingen

Na het onderzoek van onze medewerker presenteren wij onze bevindingen in een overzichtelijk rapport. Graag maken wij vervolgens een afspraak om het rapport met je te bespreken. Dit bied je de perfecte gelegenheid om kritische vragen aan ons voor te leggen.

Wij zijn de ICT-partner voor bedrijven en instellingen in de regio zuidwest-Drenthe.
spreen ict

bouw van website dotsolutions
clientportaal telefonieportaal Tim, onze app Help mij