Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

ICT Advies

Als ondernemer dien je het goed voor elkaar te hebben. Goede bereikbaarheid en volledige focus op jouw onderneming zonder zorgen of vragen rondom ICT. Jouw bedrijf dient het maximale te halen uit ICT. Immers, wanneer de ICT op orde is, kan de bedrijfsvoering maximaal doorgaan en wordt de kans op onverwachte tegenslagen op dit gebied verkleind. Wil jij weten of jouw bedrijf op het gebied van ICT alles op orde heeft? Spreen ICT staat voor je klaar om jouw onderneming van ICT advies te voorzien.

"Spreen ICT heeft kennis van zaken"

 

ICT advies voor bedrijven

Wanneer je een bedrijf gaat opstarten of je bedrijf in de groei zit, wil je uiteraard zeker weten of de ICT goed voor elkaar is. Spreen ICT is het ICT bedrijf in Hoogeveen voor ondernemers en bedrijven, dat jou graag van advies op het gebied van ICT voorziet. Je dient je goed te oriënteren, zeker wanneer je op het punt staat een grote investering te doen. ICT advies verzorgen wij op twee verschillende manieren. Zo kun je bij ons terecht voor een objectief, onafhankelijk advies. Met deze consultancy wordt je ondersteund in het maken van de juiste keuzes in de ICT. Daarnaast kun je bij ons terecht wanneer jouw bedrijf toe is aan een nieuwe ICT oplossing. Hier kun je uiteraard wel wat meer advies en aanbevelingen voor gebruiken. Als ICT adviseur doen we je dan verschillende aanbevelingen en maken we een offerte op maat.

ons_voorstel_spreenict

Consultancy

Wanneer je op het punt staat een grote investering op het gebied van ICT te doen, wil je uiteraard zeker zijn van je zaak. Verschillende vragen gaan door je hoofd: “Heb ik de juiste keuzes gemaakt? Is dit de beste ICT oplossing voor mijn onderneming? Is er een realistisch prijsopgave gemaakt?” Een onafhankelijk ICT advies kun je dit geval wel gebruiken. Spreen ICT is geen ICT adviesbureau, maar kan jou wel voorzien van een objectief ICT advies. We helpen je graag en kijken of de voorgestelde ICT oplossing goed aansluit bij jouw organisatie en de bestaande systemen. Daarnaast zijn de financiële consequenties voor de komende jaren uiteraard erg belangrijk voor jouw bedrijf. Je wilt weten waar je aan toe bent. Ook dat wordt door ons objectief beoordeeld. Denk bijvoorbeeld aan de kosten voor het ICT onderhoud en beheer. We helpen je graag de beste oplossing voor jouw ICT vinden.

ICT adviseur

ICT advies is meer dan alleen consultancy. Ook wanneer jij met jouw bedrijf meer wilt weten over ICT oplossingen helpen we je graag. Wij verdiepen ons in jouw bedrijfsprocessen en kijken samen hoe we deze kunnen verbeteren met onze ICT diensten. Om zo voor jouw als ondernemer een beter resultaat te bereiken.

Wij zijn de ICT-partner voor bedrijven en instellingen in de regio zuidwest-Drenthe.
spreen ict

Hoe gaan we te werk

In sommige gevallen is een nieuwe ICT oplossing van groot belang. Je bedrijf groeit, er komen nieuwe werknemers of je gaat meer buiten de deur werken. Voordat we je voorzien van een passend ICT advies, gaan we eerst de huidige ICT in kaart brengen. We kunnen op verschillende manieren de huidige ICT omgeving van jouw bedrijf in kaart brengen. Met een ICT bedrijfsscan wordt de huidige hard- en software gecontroleerd en de huidige situatie in beeld gebracht. Daarnaast kunnen we de huidige ICT ook mondeling bespreken. Jij geeft aan wat jouw wensen zijn en wat jij belangrijk vindt op het gebied van ICT. Hiermee gaan we op zoek naar verbeterpunten en eventuele aanpasmogelijkheden. Na het uitgebreide onderzoek ontvang je van ons een ICT adviesrapport, waarin voor jou duidelijk wordt waar eventuele aanpassingen nodig zijn.

Mogelijke adviezen op het gebied van ICT

Alle ICT bij één bedrijf is waar jij als onderneming blij van wordt. Je weet dan direct bij wie je moet zijn met vragen of bij onregelmatigheden. Spreen ICT kan je hier uitstekend mee van dienst zijn. Wij geven je graag ICT advies en kunnen je adviseren over onze Cloud diensten, VoIP Telefonie, Internet diensten en over onze managed security diensten. ICT advies nodig? Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder.

Wij zijn de ICT-partner voor bedrijven en instellingen in de regio zuidwest-Drenthe.
spreen ict

bouw van website dotsolutions
clientportaal telefonieportaal Tim, onze app Help mij