Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

ICT Scan voor bedrijven

Inzicht in de ICT van je onderneming is van groot belang. Het is immers belangrijk dat je weet dat alles goed werkt en je jezelf niet druk hoeft te maken over veiligheidsrisico’s. Daarnaast is het belangrijk dat je als ondernemer weet bij wie je jezelf moet melden bij storingen of onregelmatigheden, zeker wanneer er sprake is van verschillende leveranciers van ICT diensten. Elk moment dat je systemen niet meer actief zijn, gaat er omzet verloren. Kostbare tijd bespaar je wanneer je alles helder en inzichtelijk hebt. Daarnaast is het voor een ondernemer goed om te weten waar de knelpunten zitten op het gebied van ICT. Waar kan jouw bedrijf op het gebied van ICT verbeterpunten doorvoeren? Wil jij ook inzicht in de ICT van jouw onderneming? Neem dan contact op met Spreen ICT en vraag naar de ICT Scan voor bedrijven.


"Spreen ICT denkt oplossingsgericht
en ze staan voor je klaar"

 

Waarom een ICT Scan

Met een ICT bedrijfsscan krijg je meer inzicht in de ICT van jouw bedrijf. Door een volledige scan uit te laten voeren, weet je exact hoe jouw ICT werkt, waar de knelpunten zitten en hoe de ICT van jouw bedrijf verbeterd kan worden. Daarnaast worden de belangrijkste veiligheidsrisico’s inzichtelijk gemaakt en krijg je meer inzicht in je huidige rendement. Wanneer je wilt weten of je huidige ICT omgeving nog voldoet voor jouw bedrijf is de ICT scan een goede methode. Ook wanneer je inzichtelijk wilt hebben of jouw huidige ICT leverancier goed presteert en een second opinion wenst, staan we voor je klaar. Met de uitkomst van de ICT Scan hebben we een duidelijk beeld van hoe de ICT omgeving er momenteel uitziet en aan de hand daarvan kunnen we je een passend ICT advies geven.

advies-spreenict

Voordelen

  • Meer inzicht in de ICT van jouw bedrijf
  • Onafhankelijke second opinion
  • Direct duidelijk waar je op het gebied van ICT veiligheidsrisico’s loopt
  • Verbeterpunten worden in kaart gebracht
  • Meer inzicht in het huidige rendement van de ICT
  • Inzicht in de kosten en eventuele bespaarkansen

Hoe werkt de ICT Bedrijfsscan   

Zakelijke ICT scans worden op locatie gedaan. Tijdens de ICT scan wordt de hard- en software van jouw bedrijf geanalyseerd en wordt er gekeken of er apparatuur aan vervanging toe is. Vaak kunnen bedrijfsprocessen sneller en efficiënter uitgevoerd worden met modernere apparatuur. Ook wanneer de software van jouw bedrijf niet up-to-date is, kan dat problemen met zich mee brengen. Zo kunnen bepaalde programma’s vastlopen en is je systeem gevoeliger voor virussen en andere veiligheidsrisico’s. Door alles goed door te lichten, kijken waar jouw bedrijf staat in de ICT, voorkom je problemen in de toekomst en kan de bedrijfsvoering op een goede manier doorgaan.

Zakelijke ICT scan

De ICT scan is voor alle bedrijven interessant. Of jouw bedrijf nu onder het klein-MKB, het MKB, of de Enterprises valt, met een ICT scan voor bedrijven is het direct duidelijk hoe de ICT van jouw bedrijf ervoor staat. Misschien werkt jouw bedrijf nog met een server en is deze aan vervanging toe. De Cloud diensten zouden dan een uitkomst kunnen bieden. Werkt jouw bedrijf met een verouderde telefooncentrale, of zou je graag over meer functied willen beschikken? Dan zouden de VoIP diensten voor jouw bedrijf kunnen werken. Al deze aanbevelingen worden voor jou na de ICT scan in een adviesrapport gepresenteerd en besproken.

Wij zijn de ICT-partner voor bedrijven en instellingen in de regio zuidwest-Drenthe.
spreen ict

beter vindbaar dotsolutions
clientportaal telefonieportaal Tim, onze app Help mij