Managed Services

Bij deze meest uitgebreide service kiest u voor totale ontzorging op ICT niveau. Voor een vast bedrag per maand monitoren en onderhouden wij uw apparatuur. Tevens voorzien wij in het beheer van bedrijfsspecifieke software. Onze monitoring software voorziet tevens uw apparatuur van software updates. Tevens komen we periodiek bij u op locatie voor aanvullend onderhoud. Natuurlijk staan onze technische specialisten ook voor u klaar bij gebruikersvragen en calamiteiten. En dat alles voor een vast bedrag per maand. Maandelijks voorzien wij u van rapportages zodat u precies kunt zien wat wij voor u hebben gedaan.

Preventieve monitoring  

Wij beschikken over diverse middelen om uw ICT apparatuur en software vanuit ons kantoor te monitoren. Een goed voorbeeld is de software van Datto. Deze software controleert in real-time de prestaties van uw hardware. Vanuit ons controle centrum worden wij direct geïnformeerd over onregelmatigheden. Hierdoor zijn wij vaak in staat een storing te signaleren voordat u er als eindgebruiker last van ondervindt.

Updates & Patches

Met een Managed Services overeenkomst voorzien wij uw apparatuur en software ook doorlopend van de vereiste updates. Besturingssystemen van uw server en werkstations zijn dus altijd actueel. Dit kan aangevuld worden met updates op andere pakketten zoals bijvoorbeeld; Adobe, Java, iTunes en Office. Momenteel ondersteunen wij meer dan 25 extra pakketten. Doordat wij deze processen geautomatiseerd hebben kunnen wij deze dienst voor een aantrekkelijk maandbedrag aan u aanbieden.

Onderhoud  

Naast geautomatiseerde updates vereist uw apparatuur en software periodiek onderhoud. Wij stemmen van tevoren met u af wanneer onze engineer deze aanvullende werkzaamheden uitvoert. Dit kan bijvoorbeeld maandelijks, maar ook elk kwartaal. Uw omgeving wordt nauwkeurig gecontroleerd aan de hand van een checklist en na afloop presenteren wij u eventuele aandachts- en verbeterpunten.

Gebruikersondersteuning    

Omdat wij begrijpen dat u en uw medewerkers af en toe gebruikersvragen hebben staan onze engineers altijd voor u klaar voor ondersteuning. Vaak kunnen wij u op afstand direct helpen. Indien gewenst komen wij bij u langs om u verder te helpen.