Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

ICT

Netwerkbeheer 

Wij leveren snelle, veilige en betrouwbare netwerken. Maar zelfs die hebben continu zorg nodig. Met onze service Netwerkbeheer nemen we je alle zorgen uit handen.

Permanente controle

Netwerkbeheer betekent dat onze specialisten je netwerk voortdurend in de gaten houden. Dat doen ze op afstand, vanuit ons controlecentrum. Ze voeren updates door en grijpen in als het nodig is, meestal zonder dat jij of je medewerkers er iets van merken.

Voorspelbare kosten

Netwerkbeheer is een abonnementservice. Tegen voorspelbare kosten per maand ben je verzekerd van een perfect werkend netwerk. Het aantal componenten in je netwerk (router, switches, wifizenders, etc.) bepaalt het tarief. Je kunt je abonnement elke maand wijzigen.

Vinger aan de pols

Als gratis service bij een abonnement op Netwerkbeheer brengen we je ICT-systeem in kaart en geven we je een seintje wanneer onderdelen aan vervanging toe zijn. Dat voorkomt storingen en onnodige kosten.

Extra ondersteuning

Met onze ondersteuning kun je rekenen op een perfect werkend netwerk. Heb je af en toe even extra hulp nodig? Voor een vast bedrag per maand staan we altijd voor je klaar, telefonisch en eventueel ook op locatie.

 

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van Serverbeheer.
spreen ict

 

ontwerp dotsolutions
Clientportaal Telefonieportaal Onebase Help mij