Pro-actief

Het correct functioneren van uw ICT voorzieningen is van essentieel belang voor uw organisatie. Daarom is het van groot belang dat deze permanent bewaakt worden. Wij beschikken over de middelen om dit efficiënt en betaalbaar voor u te verzorgen. Met onze monitoring software waken wij continue over uw ICT omgeving. Zodra wij onregelmatigheden signaleren ondernemen wij onmiddellijk actie.

Preventieve monitoring  Preventief onderhoud

Wij beschikken over diverse middelen om uw ICT apparatuur en software vanuit ons kantoor te monitoren. Een goed voorbeeld is de software van Datto. Deze software controleert in real-time de prestaties van uw hardware en software omgeving. Vanuit ons controlecentrum worden wij direct geïnformeerd over afwijkingen. Hierdoor zijn wij vaak in staat een storing te detecteren voordat u er als eindgebruiker last van ondervindt.

Updates & Patches  Automatische updates en patches

Met een contract op onze monitoring service voorzien wij uw apparatuur en software ook doorlopend van de vereiste updates. Besturingssystemen van uw server en werkstations zijn dus altijd actueel. Dit kan aangevuld worden met updates op andere pakketten zoals bijvoorbeeld; Adobe, Java, iTunes en Office. Momenteel ondersteunen wij meer dan 25 extra pakketten. Doordat wij deze processen geautomatiseerd hebben kunnen wij deze dienst voor een aantrekkelijk maandbedrag aan u aanbieden.

Aanvullende diensten

Naast monitoring en het doorvoeren van software updates staan wij ook voor u klaar voor gebruikersondersteuning op afstand en assistentie op locatie. Heeft u een contract voor monitoring en onderhoud, dan profiteert u voor aanvullende dienstverlening van een extra scherp uurtarief.