Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

Pro-actief

Het correct functioneren van je ICT voorzieningen is van essentieel belang voor jouw organisatie. Daarom is het van groot belang dat deze permanent bewaakt worden. Wij beschikken over de middelen om dit efficient en betaalbaar voor je te verzorgen. Met onze monitoring software waken wij continue over jouw ICT omgeving. Zodra wij onregelmatigheden signaleren ondernemen wij onmiddellijk actie.

Preventieve monitoring Preventief onderhoud

Wij beschikken over diverse middelen om jouw ICT apparatuur en software vanuit ons kantoor te monitoren. Een goed voorbeeld is de software van Datto. Deze software controleert in real-time de prestaties van de hard- en software-omgeving. Vanuit ons controlecentrum worden wij direct geinformeerd over afwijkingen. Hierdoor zijn wij vaak in staat een storing te detecteren voordat je er als eindgebruiker last van ondervindt.

Updates & Patches Automatische updates en patches

Met een contract op onze monitoring service voorzien wij jouw apparatuur en software ook doorlopend van de vereiste updates. Besturingssystemen van uw server en werkstations zijn dus altijd actueel. Dit kan aangevuld worden met updates op andere pakketten zoals bijvoorbeeld; Adobe, Java, iTunes en Office. Momenteel ondersteunen wij meer dan 25 extra pakketten. Doordat wij deze processen geautomatiseerd hebben kunnen wij deze dienst voor een aantrekkelijk maandbedrag aan je aanbieden.

Aanvullende diensten

Naast monitoring en het doorvoeren van software updates staan wij ook voor je klaar voor gebruikersondersteuning op afstand en assistentie op locatie. Heb je een contract voor monitoring en onderhoud, dan profiteer je voor aanvullende dienstverlening van een extra scherp uurtarief.

website hosting dotsolutions
clientportaal telefonieportaal Tim, onze app Help mij