Managed Firewall

De verbinding tussen het internet en uw bedrijf is essentieel om uw werk te kunnen doen. Maar met deze koppeling is uw netwerk ook kwetsbaar voor bedreigingen van buitenaf. Met een professionele Firewall bent u beschermt en houdt u indringers en ongewenste software buiten de deur. Maar een goede firewall is vaak kostbaar in aanschaf. En bovendien kan deze alleen zijn werk goed doen als deze doorlopend wordt beheerd. Met onze Managed Firewall service hebben wij een betaalbare oplossing voor u.

Firewall als een service (Faas)

Wij leveren u een professioneel en volledig ingerichte firewall voor een vast bedrag per maand. Zonder eenmalige kosten voor de aanschaf van apparatuur. Na de oplevering waken wij 24/7 over uw netwerk en ondernemen direct actie zodra het nodig is.

Complete beveiliging

Door de live koppeling tussen uw firewall en onze technische mensen houden wij uw netwerk nauwlettend in de gaten. De firewall controleert al het inkomende en uitgaande verkeer. Zo wapent u zich tegen ongewenste indringers, maar bijvoorbeeld ook tegen het recent veel voorkomende cryptolocker virus. Door middel van aanvullende modules kan de functionaliteit worden uitgebreid met o.a. Anti-virus en Anti-spyware. 

 

Meer informatie?

Contact opnemen

Logo Spreen ICT Uw ICT-partner voor bedrijven en instellingen in de regio zuidwest-Drenthe