Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

ICT

Serverbeheer 

Je server is het hart van je ICT-systeem. We adviseren je graag over een passende oplossing en kunnen die leveren. En met onze abonnementservice Serverbeheer geven we je server de aandacht die hij verdient.

Actieve monitoring

Serverbeheer betekent dat onze specialisten 24/7 de prestaties van je server monitoren. Ze voeren updates door zodra die beschikbaar zijn. Zo weet je zeker dat alle programma’s goed werken en je bedrijfsgegevens veilig zijn. Als je server herstart moet worden, dan doen we dit buiten kantoortijd.

Vast bedrag per maand

Serverbeheer gebeurt op afstand, vanuit ons controlecentrum, en grotendeels geautomatiseerd. Daarom kunnen we deze service aanbieden voor een vast bedrag per maand. Je kunt je abonnement elke maand wijzigen.

Vinger aan de pols

Als gratis service bij een abonnement op Serverbeheer brengen we je ICT-systeem in kaart en geven we je een seintje wanneer onderdelen aan vervanging toe zijn. Dat voorkomt storingen en onnodige kosten.

Extra ondersteuning

Met onze ondersteuning kun je rekenen op een perfect werkende server. Heb je af en toe even extra hulp nodig? Voor een vast bedrag per maand staan we altijd voor je klaar, telefonisch en eventueel ook op locatie.


We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van Serverbeheer.
spreen ict

hosting dotsolutions
Clientportaal Telefonieportaal Onebase Help mij