Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

ICT

Werkplekbeheer 

Welke hardware en software past het best bij je organisatie? Wij denken graag met je mee en kunnen alles leveren. Maar dan begint het pas. We zorgen ook dat je er geen omkijken meer naar hebt. Dat heet Werkplekbeheer.

Monitoring

Werkplekbeheer betekent dat we op afstand de prestaties van je hardware en software monitoren. Zo zorgen we dat je op je systeem kunt vertrouwen. Storingen hebben we vaak al verholpen voordat je er iets van hebt gemerkt.

Automatische updates

Op afstand voeren we ook updates door tegen virussen en malware. We installeren de laatste versies van Windows en meer dan 25 andere programma’s. Elke maand sturen we je een overzicht.

Voorspelbare kosten

De tijd van kostbare softwarelicenties is voorbij. Bij Werkplekbeheer hoort dat je al onze softwarepakketten als abonnement kunt afnemen. Geen hoge aanvangskosten dus, maar voorspelbare kosten per werkplek per maand. En elke maand kun je je abonnement wijzigen. Zo betaal je alleen voor wat je echt nodig hebt.

Vinger aan de pols

Als gratis service bij een abonnement op Werkplekbeheer brengen we je ICT-systeem in kaart en geven we je een seintje wanneer onderdelen aan vervanging toe zijn. Dat voorkomt storingen en onnodige kosten.

Extra ondersteuning

Met onze ondersteuning kun je rekenen op een perfect werkend ICT-systeem. Heb je af en toe even extra hulp nodig? Voor een vast bedrag per medewerker per maand mag je ons zo vaak bellen als je wilt. We staan voor je klaar. Telefonisch en eventueel ook op locatie.

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van Werkplekbeheer.
spreen ict

 

Werkplekbeheer = 6 x zorgeloos

Antivirus Antiviruslicentie inclusief doorlopende updates en proactieve monitoring vanuit ons controlecentrum 
Anti Malware Krachtige bescherming tegen malware inclusief proactieve monitoring vanuit ons controlecentrum
Windows Updates Doorlopende installatie van Windows Updates. Vanuit ons controlecentrum valideren wij de beschikbare updates en zorgen ervoor dat deze in je systeem worden doorgevoerd
Overige Updates Doorlopende installatie van updates van meer dan 25 softwareprogramma’s. Denk aan Java, Adobe en iTunes
Hulp op afstand Via de knop ‘Easy Remote Control’ op je desktop en onze website is aanvullende ondersteuning van onze specialisten binnen handbereik tegen aanvullende kosten
Periodieke rapportage Doorlopende monitoring en rapportage van de status van je hardware. Bij mankementen of falende onderdelen kunnen wij je tijdig waarschuwen
ontwerp dotsolutions
Clientportaal Telefonieportaal Onebase Help mij