Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

xDSL & Glasvezel

Als ondernemer kunt u tegenwoordig niet meer zonder internet. Daarom wilt u kunnen vertrouwen op een professionele verbinding met zakelijke kenmerken. En bovendien wilt u een provider die direct te hulp schiet bij onregelmatigheden. Zonder dat u zich eerst door een telefoonmenu van de helpdesk heen moet worstelen. Wij bieden de oplossing.

Met een breed pakket aan xDSL- en glasvezel internetverbindingen onder eigen label voorzien wij uw organisatie van een oplossing waar u geen omkijken meer naar heeft. Bovendien beschikt u over een helpdesk die zich niet verstopt achter callcenters of 0900-nummers. U doet rechtstreeks en enkel zaken met ons.

Beschikbare technieken

Afhankelijk van de beschikbaarheid op uw locatie leveren wij de volgende diensten:

  • ADSL - Snelheden tot 20 Mb download en 1Mb upload

  • VDSL - De opvolger van ADSL met snelheden tot 100Mb download en 30Mb upload

  • BVDSL - Gebundelde VDSL verbinding met snelheden tot 200Mb download en 60Mb upload

  • FttH (glasvezel) Fiber to the Home (ook geschikt voor zakelijk gebruik) Snelheden tot 500Mb up- en download

  • FttB (glasvezel) Fiber to the Business (een combinatie van FttH en FttO) Binnenkort beschikbaar

  • FttO (glasvezel) Fiber to the Office met snelheden tot 500Mb up- en download

Alle xDSL verbindingen lopen via het bestaande KPN telefonie netwerk. De afstand tussen de centrale van KPN en uw locatie is bepalend voor de maximaal beschikbare snelheid. Op diverse locaties is Reggefiber momenteel bezig met de aanleg van een glasvezel netwerk. Over enige tijd zal een groot gedeelte van Hoogeveen (m.u.v. het industrieterrein) beschikken over een aansluiting (FttH) en daarmee gebruik kunnen maken van snelheden tot 500Mb! Op het industrieterrein kunnen bedrijven gebruikmaken van het zakelijke glasvezelnetwerk op basis van FttO.

Spreen ICT is uw provider

Voor alle genoemde verbindingen treden wij op als provider. Wij helpen u graag bij het vinden van een passende verbinding en verzorgen daarna het bestel en leveringsproces. Ook na de implementatie blijven wij uw leverancier en factuurrelatie.

Wij zijn de ICT-partner voor bedrijven en instellingen in de regio zuidwest-Drenthe.
spreen ict

websites dotsolutions
clientportaal telefonieportaal Tim, onze app Help mij