xDSL & Glasvezel

Als ondernemer kunt u tegenwoordig niet meer zonder internet. Daarom wilt u kunnen vertrouwen op een professionele verbinding met zakelijke kenmerken. En bovendien wilt u een provider die direct te hulp schiet bij onregelmatigheden. Zonder dat u zich eerst door een telefoonmenu van de helpdesk heen moet worstelen. Wij bieden de oplossing.

Met een breed pakket aan xDSL- en  glasvezel internetverbindingen onder eigen label voorzien wij uw organisatie van een oplossing waar u geen omkijken meer naar heeft. Bovendien beschikt u over een helpdesk die zich niet verstopt achter callcenters of 0900-nummers. U doet rechtstreeks en enkel zaken met ons.

Beschikbare technieken

Afhankelijk van de beschikbaarheid op uw locatie leveren wij de volgende diensten:

Alle xDSL verbindingen lopen via het bestaande KPN telefonie netwerk. De afstand tussen de centrale van KPN en uw locatie is bepalend voor de maximaal beschikbare snelheid. Op diverse locaties is Reggefiber momenteel bezig met de aanleg van een glasvezel netwerk. Over enige tijd zal een groot gedeelte van Hoogeveen (m.u.v. het industrieterrein) beschikken over een aansluiting (FttH) en daarmee gebruik kunnen maken van snelheden tot 500Mb! Op het industrieterrein kunnen bedrijven gebruikmaken van het zakelijke glasvezelnetwerk op basis van FttO.

Spreen ICT is uw provider

Voor alle genoemde verbindingen treden wij op als provider. Wij helpen u graag bij het vinden van een passende verbinding en verzorgen daarna het bestel en leveringsproces. Ook na de implementatie blijven wij uw leverancier en factuurrelatie.

Contact opnemen

Logo Spreen ICT Uw ICT-partner voor bedrijven en instellingen in de regio zuidwest-Drenthe