Ziggo Zakelijk

Grote kans dat u Ziggo kent omdat u prive gebruik maakt van het Ziggo CAI netwerk voor televisie en wellicht ook voor internet en telefoon. Voor u als ondernemer is er Ziggo Zakelijk. Ziggo Zakelijk onderscheidt zich in de levering van hoogwaardige en betrouwbare zakelijk diensten. Razendsnelle internetverbindingen, maar ook VoIP (internetbellen) wordt geleverd via het zakelijke netwerk. Voor technische ondersteuning kunt u vertrouwen op de zakelijke helpdesk. U wordt altijd snel en professioneel geholpen.

Ziggo Zakelijk Partner

Voor advies en orderbegeleiding maakt Ziggo gebruik van zorgvuldig geselecteerde partners. Spreen ICT is uw Ziggo Zakelijk Partner voor Hoogeveen
 


 

Spreen ICT is al jaren officieel Ziggo Zakelijk Partner. En daar profiteert u van. Wij kennen het portfolio uitstekend en helpen u daarom graag bij het selecteren van een passend abonnement. Maar ook na het plaatsen van uw bestelling helpen wij u verder. Wij volgen de levering nauwkeurig. En als er iets niet goed gaat lossen wij het voor u op. Na de levering helpen wij u graag om uw ICT omgeving optimaal te laten profiteren van de nieuwe Ziggo diensten.

Ziggo Zakelijk Internet Pro

 

Besteld u via de link hierboven dan volgen wij uw bestelling en zorgen dat deze correct wordt afgehandeld.

 

Meer informatie?

Contact opnemen

Logo Spreen ICT Uw ICT-partner voor bedrijven en instellingen in de regio zuidwest-Drenthe