Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

Ziggo Zakelijk

Grote kans dat u Ziggo kent omdat u prive gebruik maakt van het Ziggo CAI netwerk voor televisie en wellicht ook voor internet en telefoon. Voor u als ondernemer is er Ziggo Zakelijk. Ziggo Zakelijk onderscheidt zich in de levering van hoogwaardige en betrouwbare zakelijk diensten. Razendsnelle internetverbindingen, maar ook VoIP (internetbellen) wordt geleverd via het zakelijke netwerk. Voor technische ondersteuning kunt u vertrouwen op de zakelijke helpdesk. U wordt altijd snel en professioneel geholpen.

Ziggo Zakelijk Partner

Voor advies en orderbegeleiding maakt Ziggo gebruik van zorgvuldig geselecteerde partners. Spreen ICT is uw Ziggo Zakelijk Partner voor Hoogeveen
 

Ziggo Zakelijk Partner Hoogeveen
 

Spreen ICT is al jaren officieel Ziggo Zakelijk Partner. En daar profiteert u van. Wij kennen het portfolio uitstekend en helpen u daarom graag bij het selecteren van een passend abonnement. Maar ook na het plaatsen van uw bestelling helpen wij u verder. Wij volgen de levering nauwkeurig. En als er iets niet goed gaat lossen wij het voor u op. Na de levering helpen wij u graag om uw ICT omgeving optimaal te laten profiteren van de nieuwe Ziggo diensten.

Ziggo Zakelijk BestellenZiggo Zakelijk Internet Pro

 

Bestel via de link hierboven dan volgen wij je bestelling en zorgen dat deze correct wordt afgehandeld.

Meer informatie?

Wij zijn de ICT-partner voor bedrijven en instellingen in de regio zuidwest-Drenthe.
spreen ict

hosting dotsolutions
clientportaal telefonieportaal Tim, onze app Help mij