Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

Security

Extra Veilig Internet

Krachtige bescherming tegen cybercrime zonder extra hardware of software? Wij leveren het: Extra Veilig Internet. 

Krachtig filter

Extra Veilig Internet beschermt je uitgaande internetverkeer tegen virussen, phishing, malware en botnets. Sites die schadelijke content bevatten worden meteen geblokkeerd en je ziet een waarschuwing.

Maximale bescherming

Cybercriminelen richten zich steeds meer op het mkb. Daar zitten de gaten in de beveiliging, en dan met name in het uitgaande verkeer. Veel ondernemers onderschatten het gevaar van foute sites en giftige linkjes. Met Extra Veilig Internet profiteer je van maximale bescherming. 

Extra veilig internet - tegel

Zonder extra installatie

Je kunt van Extra Veilig Internet gebruikmaken als wij je internetverbinding leveren (xDSL of glasvezel). Het krachtige cybercrime-filter zit in het netwerk. Je hoeft op jouw locatie dus geen extra hardware of software te installeren. 

Wat kost het? 

Voor de kosten hoef je het niet te laten! Voor slechts 7,50 euro per maand werken al je medewerkers met Extra Veilig Internet.

Best mogelijke bescherming          

Extra Veilig Internet is geen firewall en beschermt je niet tegen virussen die op een andere manieren je netwerk kunnen binnendringen, bijvoorbeeld via een USB-stick. Maar voor alle andere bedreigingen biedt het de best mogelijke bescherming.

Lees ons whitepaper ‘In 7 stappen veiliger werken in het mkb’

We vertellen je graag meer over de voordelen van Extra Veilig Internet.
spreen ict
website hosting dotsolutions
Clientportaal Telefonieportaal Onebase Help mij