Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

ISDN stopt, wat nu?

Op 1 september 2019 stopt de dienstverlening van het ISDN-netwerk in Nederland. Bel je nog via ISDN? Neem dan contact met ons op zodat wij je op tijd van een alternatief kunnen voorzien.

VoIP is de nieuwe standaard

Bellen via het internet, ook wel VoIP (‘Voice over Internet Protocol’) genoemd, is de opvolger van ISDN. Wij helpen onze relaties al sinds 2009 met het maken van een naadloze overstap naar bellen via VoIP. Of het nu gaat om een enkelvoudige lijn met 1 toestel of een complete centrale met meerdere lijnen, meer dan 50 toestellen en extra functies zoals wachtrijen en een keuzemenu, wij hebben een passende oplossing in huis.

VoIP Telefonie voor het MKB

Moderne en gebruiksvriendelijke apparatuur

Bellen via onze VoIP-centrales kan op vele manieren. Wij leveren de bijbehorende apparatuur. Een vast toestel voor op je bureau, eventueel aangevuld met een headset, of een draadloos toestel waarmee je gemakkelijk het hele bedrijfspand doorwandelt, of bellen met een softphone op je computer; wij helpen graag met het selecteren van een geschikte oplossing voor jou en je medewerkers.

Combineer VoIP met mobiele telefonie

Als je ook mobiele telefonie via ons afneemt kunnen we een handige koppeling realiseren tussen vaste en mobiele telefonie. Zo ben je op je mobiel zowel via je vaste als je mobiele nummer bereikbaar en hoef je geen telefoontje meer te missen. En ook uitbellen met een vast nummer vanaf je mobiele telefoon behoort tot de mogelijkheden.

Vrijblijvend advies

Met nog maar 3 maanden te gaan wordt het tijd om nu de overstap te maken. Maak een afspraak en wij voorzien je graag van een vrijblijvend advies.

 

Martijn Spreen

martijnspreen@spreenict.nl

0528-233336 (één nummer voor vast en mobiel)

maatwerk web applicatie dotsolutions
Clientportaal Telefonieportaal Onebase Help mij