Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

Mobiele telefonieTelefonie

Naast onze vaste telefonie diensten leveren wij ook Mobiele abonnementen. Op basis van het beste netwerk van Nederland leveren wij Spraak en Data-abonnementen in verschillende uitvoeringen. Neemt u vaste en mobiele telefonie bij ons af dan bieden wij u met onze Vast-Mobiel integratie praktische oplossingen. Hierdoor bent u als ondernemer optimaal bereikbaar.

Bellen & 4G

Via het netwerk van KPN bieden wij u diverse sim-only abonnementen. Flexibiliteit staat voorop en u kiest de abonnementsvorm die bij u past. Van betalen per minuut tot onbeperkt bellen. Onze abonnementen hebben een looptijd van slechts 1 maand waardoor u eenvoudig kunt op- en afschalen. Met onze Zakelijk Mobiel abonnementen profiteert u bovendien van roaming in de EU en met de Bundel XL en Onbeperkt (XL) abonnementen kunt u ook onbeperkt bellen en sms'en vanuit Nederland naar EU nummers. De maandtarieven lopen van € 10,00 tot € 55,00 excl. btw en een abonnement is binnen enkele uren voor u geactiveerd. Uiteraard kunt u bij een overstap uw huidige nummer behouden.

Data only 

Voor mobiele devices waar niet mee wordt gebeld bieden wij Data abonnementen op basis van Sim Only. Van 100Mb (bijvoorbeeld voor een alarminstallatie) tot maar liefst abonnementen van 50.000Mb per maand. 
 

Voordelen Zakelijk mobiel van Spreen ICT

Extra Simkaart

Het datategoed van het uw spraakabonnement kunt u eenvoudig ook gebruiken op uw tablet of laptop door een extra simkaart af te nemen. 

Groepsbundel

Uw bundel is een groepsbundel, waarmee u minuten en data deelt met collega's met hetzelfde abonnement

Lokale Provider

U profiteert van de kwaliteit van het netwerk van KPN, maar uw abonnementen lopen via ons. Dat betekend dat wij aan u factureren, maar ook dat u ons belt voor vragen en ondersteuning bij het gebruik van uw abonnement.

Vast-Mobiel integratie

Als u vaste en mobiele telefonie bij ons afneemt kunnen wij deze 2 voor u integreren. Daarmee wordt u mobiele telefoon onderdeel van uw voip telefooncentrale. Op uw mobiele toestel kunt bellen en gebeld worden met uw vaste nummer. Hiermee vergroot u de bereikbaarheid voor uw relaties! En kunt u zakelijk en prive eenvoudig scheiden. 

Meer weten?

Nieuwsgierig naar onze abonnementen en alle voordelen? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek: 0528-233336

 

website beheer dotsolutions
clientportaal telefonieportaal Tim, onze app Help mij