Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

Wat is Office 365? Wat is het verschil met Microsoft Office?

U heeft de term Office 365 ongetwijfeld voorbij horen komen. Maar wat is Office 365? En welke voordelen biedt het u als ondernemer? Wij leggen het graag aan u uit. En mocht u besluiten gebruik te willen gaan maken van Office 365, neem dan contact met ons op. Als officieel Microsoft partner en reseller van de verschillende diensten bent u bij ons aan een vertrouwd adres.

Office 365 biedt een scala aan abonnementen met toegang tot Office-toepassingen plus productiviteitsservices de via het internet worden aangeboden (cloudservices). Voorbeelden hiervan zijn Exchange Online gehoste e-mail, online opslag met OneDrive, en Lync voor communicatie met uw collega's.

Office 365 kan dus een abonnement zijn op het bekende office pakket met onder andere Word, Excel en Outlook. Of een abonnement op bijvoorbeeld enkel een cloud dienst zoals Exchange Online. Maar beide kan natuurlijk ook. In de kolom hiernaast enkele voorbeelden van populaire abonnementen.

Microsoft Office is tegelijk nog steeds de naam die wordt gebruikt voor het reguliere Office pakket. Deze kunt u na aanschaf echter maar op één apparaat installeren. Terwijl een abonnement op het Office pakket door afname van Office 365 u in staat stelt het pakket op 5 persoonlijke apparaten te installeren.

 

website realisatie dotsolutions
clientportaal telefonieportaal Tim, onze app Help mij