Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

Productiever met meerdere beeldschermen

Verhoog je productiviteit door te werken met meerdere beeldschermen. De techniek bestaat al geruime tijd, maar nu de apparatuur voordeliger is geworden ontdekken steeds meer mensen de voordelen van het werken met meerdere schermen. Onderzoek heeft bovendien aangetoond dat een werknemer minder fouten maakt.


       

Ook iets voor jouw werknemers? Neem vrijblijvend contact op             

        3 beeldschermen
 

Productiever

Onderzoek heeft jaren geleden al aangetoond dat werknemers met een dual-monitoropstelling een verhoogde productiviteit laten zien. Het aantal keren schakelen tussen verschillende vensters daalt enorm. Het overbrengen of vergelijken van gegevens uit 2 programma's gaat nu een stuk efficienter. 

Groen bezig

Hoe vaak print je een email of document uit om deze vervolgens te gebruiken als bron voor input in een ander software pakket? Met een extra beeldscherm is uitprinten niet meer nodig. In plaats daarvan plaats je de informatiebron op het 2e scherm. En minder printen betekend minder belasting voor het milieu. Bovendien is het ook goed voor je portemonnee.

HP notebook en beeldschermsteun                                            HP dubbel beeldscherm
 

Ook voor uw notebook

Kan dit alleen bij een normale desktopcomputer? Nee, ook bijna elk notebook kan 2 beeldschermen tegelijk aansturen. De modernste modellen zelf 3 schermen tegelijker. Door deze op een passende steun te bevestigen plaats je de schermen op de juiste hoogte. Dit zorgt voor een prettige werkhouding.

Advies

Spreen ICT bied je als ondernemer een breed scala aan beeldschermoplossingen. Tegenwoordig leveren wij aan onze relaties bij praktisch elke desktopcomputer 2 in plaats van 1 beeldscherm. Ook werken wij zelf op kantoor met meerdere beeldschermen. Onze engineers hebben er zelfs 3 per persoon tot hun beschikking.

Spreen ICT helpt je graag bij het selecteren van de juiste hardware. Wij zijn erkend HP en Dell partner en kunnen je daardoor voorzien van gedegen advies. 
            Dell dubbel beeldscherm

 

hoger in Google dotsolutions
Clientportaal Telefonieportaal Onebase Help mij