Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

Security

Security: actueler dan ooit

Hackers, spammers en oplichters worden steeds creatiever en brutaler. Tijd om je systemen en data beter te beschermen! Wij helpen je daarbij met onze Managed-diensten: maximale veiligheid voor een vaste prijs per maand, zonder extra investeringen of zorgen over onderhoud of updates.

Managed Firewall

Een goede bescherming tegen bedreigingen van buitenaf begint met een stevige firewall. Daarmee hou je ongewenste bezoekers en virussen buiten de deur. Met onze Managed Firewall houden we je verbinding en netwerk 24/7 in de gaten. Bij onregelmatigheden grijpen onze specialisten meteen in. 

Managed Antivirus

Ook met onze dienst Managed Antivirus monitoren we continu de veiligheid van je systeem. Op afstand voeren we de laatste updates door. Virussen hebben geen kans meer. 

Managed Back-up

Niet alleen cybercriminelen, maar ook brand, waterschade, inbraak en simpele menselijke fouten kunnen ervoor zorgen dat waardevolle bestanden verloren gaan. Met Managed Back-up zijn je bestanden altijd veilig: we slaan ze volledig versleuteld op in de cloud, op drie verschillende locaties. 

Managed Continuïteit

Je bestanden zijn er nog, maar nu wil je snel weer aan het werk. Daar zorgen wij voor, met SIRIS van Datto. SIRIS maakt voortdurend back-ups maakt van je hele systeem. Gaat er iets mis, dan ben je razendsnel weer in de lucht. 

Cloud Opslag

Met onze dienst Cloud Opslag werken je medewerkers efficiënt samen aan documenten in de cloud. Het is een veilig alternatief voor applicaties zoals Dropbox en iCloud. 

Veilig Internet Training

Hoe goed je je netwerk ook beveiligt, je medewerkers blijven de zwakste schakel. Onze effectieve Veilig Internet Training leert ze op een uitdagende manier veilig internetten.

Wat kunnen we voor je doen? 

zoekmachine marketing dotsolutions
Clientportaal Telefonieportaal Onebase Help mij