Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

Bescherm uw bedrijf tegen ransomware

Datto Workplace voorkomt gijzeling van uw waardevolle bestanden

Het delen van documenten is cruciaal voor uw bedrijf. Alleen zo kunnen uw medewerkers beschikken over de laatste informatie en goed samenwerken. Maar die openheid maakt uw bedrijf ook kwetsbaar. Uw ICT-infrastructuur wordt gevoelig voor aanvallen van buitenaf. Ransomware, waarbij internetcriminelen uw bestanden gijzelen tegen losgeld, is een van de belangrijkste bedreigingen. Hoe beschermt u zich hiertegen?

Datto Workplace is de oplossing. Al uw documenten staan veilig in de cloud. Als u toch getroffen wordt door een ransomware-aanval, herstelt u makkelijk de laatste goede versie.


Datto Workplace (DWP) werkt met drie ijzersterkte pijlers:

Mobiele toegankelijkheid

DWP garandeert de veiligheid van uw digitale systemen. Documenten op uw smartphones, tablets en laptops zijn even goed beschermd als op uw desktopcomputers. Uw medewerkers hebben altijd toegang tot de laatste versies en dat helpt ze bij het nemen van de beste beslissingen.

Samenwerking

DWP is flexibel en open. Het is de ultieme oplossing voor klein-, midden- en grootbedrijf. Medewerkers, klanten en derden werken op een veilige manier samen aan documenten, met real-time toegang en verschillende niveaus van autorisatie.

Veiligheid

Met DWP zijn uw bedrijfsgegevens altijd veilig. Onze cloud-systemen hebben 99,9% uptime en voldoen aan de strengste veiligheidseisen (HIPAA, SSAE-16, SOC1 Type II). Autotask heeft eigen datacenters in Europa.

 

Wat doet u bij een ransomware-aanval?

Als een van uw apparaten wordt geïnfecteerd met ransomware, koppel het apparaat dan zo snel mogelijk los van uw netwerk en probeer de malware te verwijderen. De veiligste manier is waarschijnlijk om het apparaat helemaal te formatteren.

Als DWP-gebruiker kunt u de vervolgens de meest recente versies van alle benodigde documenten herstellen vanuit de cloud.

Meer weten over Datto Workplace als wapen tegen ransomware? Vraag vandaag nog een demo aan!

website hosting dotsolutions
clientportaal telefonieportaal Tim, onze app Help mij