Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

Back-up Services Managed Back-Up

Voor ondernemingen is informatie vaak het belangrijkste bedrijfskapitaal dat ze bezitten. Zonder die computergegevens staat alles stil, wordt er geen product meer gemaakt of dienst geleverd, geen factuur gaat de deur uit, er wordt niets meer betaald, er komt geen euro meer binnen. Kortom, computerbestanden zijn onmisbaar. Dus worden er back-ups gemaakt. Want er kan van alles misgaan, een nieuw virus bijvoorbeeld, dat toeslaat omdat de virusscanner het net te laat ontdekt, de server crasht, of het complete systeem gaat verloren als gevolg van brand of diefstal. En dan hebben we het nog niet eens over gewone gebruikersfouten, zoals een bestand dat per ongeluk overschreven of verwijderd wordt.

Moderne tijden vragen om een moderne back-up oplossing. Want laten we eerlijk zijn: het aloude cassettebandje heeft toch echt zijn beste tijd gehad. We luisteren nu naar muziek op CD, of in MP3 formaat via internet, bekijken films vanaf DVD of movie-on-demand. Waarom dan voor zoiets belangrijks zoals bedrijfsinformatie, nog terugvallen op dit ouderwetse medium?

Managed Back-up

Voor een veilige back-up van uw cruciale bestanden adviseren wij onze volautomatische en gecontroleerde back-up oplossing. Dat noemen wij managed back-up. Voor een vast bedrag per maand managen wij uw back-up processen. Met een afgesproken interval worden uw data gekopieerd naar onze online storage. Voor het back-up proces naar deze online opslag gebruiken wij een speciaal ontwikkeld software pakket. In dat pakket stellen wij ook de retentie in. Hiermee bepalen we hoeveel verschillende versies van uw data er bewaard moeten worden. Zo kunnen we uw bestanden naar meerdere momenten in het verleden herstellen. We selecteren samen met u welke data er in deze back-up moet worden meegenomen. Dit kunnen uw bedrijfsdata zijn, maar ook systeemconfiguratie bestanden van uw server.

Onze engineers monitoren elke dag de processen en indien nodig ondernemen zij actie. Zo bent u altijd verzekerd van een recente back-up. Deze dienst bieden wij aan voor een aantrekkelijk vast tarief per maand. Zo kunt u rekenen op een professionele back-up zonder financiele verrassingen.

Disaster recovery plan

Wij merken dat veel ondernemers de waarde van bedrijfsdata inzien maar zich niet bewust zijn van de impact zodra er data verloren gaat. Graag duiken wij in uw software omgeving om onmisbare dataverzamelingen te identificeren. Daarvoor ontwerpen we vervolgens een gedegen back-up plan. En tot slot, en dat is misschien wel het belangrijkste; we zetten een plan van aanpak op papier welke omschrijft welke handelingen er worden uitgevoerd zodra er sprake is van een calamiteit. We voeren ook daadwerkelijk een recovery uit in onze test omgeving om het gewenste resultaat te testen. We toetsen periodiek of het recovery plan nog actueel is en aansluit bij eventueel gewijzigde wensen.

Wij zijn de ICT-partner voor bedrijven en instellingen in de regio zuidwest-Drenthe.
spreen ict

zoekmachine marketing dotsolutions
clientportaal telefonieportaal Tim, onze app Help mij