Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

Continuïteit Oplossing in plaats van Back-up

Datto logo
Bij verlies van bestanden, crash van een systeem, of zelfs vernietiging van apparatuur door brand of waterschade heeft u met een back-upoplossing de mogelijkheid om uw bestanden of systeem te laten herstellen.

Wat echter vaak wordt vergeten is dat naast de mogelijkheid tot herstel ook de tijd waarin dit kan worden uitgevoerd van cruciaal belang is. Want wat gebeurd er met uw bedrijfsvoering als het herstel 1 tot meerdere dagen in beslag neemt? Of in het ergste geval zelf een week. Helaas laten cijfers zien dat, ook al beschikken bedrijven over een back-up van hun gegevens, een lange hersteltijd er vaak voor zorgt dat bedrijven ten onder gaan na grote calamiteiten.

Razendsnel weer operationeel

Met onze oplossing van Datto beschikt u razendsnel weer over een werkend systeem. Door gebruik te maken van een Hybride systeem (lokaal en in de cloud) kunnen wij in korte tijd (meestal al binnen een uur) uw systemen weer operationeel hebben.

Hoe werkt het?

Wij plaatsen bij u op locatie een Datto Siris device. Uw servers worden live meerdere malen per dag geback-upped naar dit apparaat. En tegelijk synchroniseert de Siris uw back-ups naar een veilige locatie in de cloud. Hierdoor beschikt u elk moment zowel lokaal als extern over een back-up.

Siris visualisatie

Raakt uw server beschadigd, of is deze tijdelijk of permanent niet beschikbaar dan kan er op de Siris of in de cloud binnen enkele minuten een Virtuele kopie van uw server(s) worden gestart. Hierdoor kunt u razendsnel weer verder met uw werk. Terwijl u verder werkt kunnen wij op de achtergrond werken aan een permanente herstel/vervanging van uw server op locatie.

Zekerheid

Middels een geautomatiseerde Snapshot controle wordt dagelijks gecontroleerd of gemaakte back-ups ook daadwerkelijk functioneel zijn.

Meer informatie?

Wij zijn de ICT-partner voor bedrijven en instellingen in de regio zuidwest-Drenthe.
spreen ict

bouw van website dotsolutions
clientportaal telefonieportaal Tim, onze app Help mij