Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

Managed Antivirus

Als u achter u computer zit wilt u graag aan het werk. Een antivirusprogramma dat u lastigvalt met updates en scans is dan bijzonder vervelend. De meeste gebruikers klikken de goed bedoelde meldingen dan ook massaal weg. Met de nodige risico's als van dien. Toch wilt u dat uw computer goed beschermd is. Wij bieden u een oplossing met onze Managed Antivirus. Voor een vast bedrag per computer, per maand, zorgen wij ervoor dat uw computer goed beschermd is.

Managed Antivirus

Managed door Spreen ICT

Onze antivirussoftware staat rechtstreeks in verbinding met ons kantoor. Op afstand monitoren wij de werking en verzorgen automatisch de updates en scans. Zo kunt u verder met uw werk.

Op elke computer (desktop- of laptopcomputer) installeren wij software die ons in staat stelt op afstand uw systeem in de gaten te houden. En uw privacy dan? Geen zorgen, wij zien inhoudelijk niet wat er op uw computer staat. De software stelt ons alleen in staat om antivirussoftware te laten draaien, en deze vervolgens actief te beheren.

Vanuit onze controlecentrum sturen wij vervolgens het onderhoud aan. Volledig automatisch wordt de software bijgewerkt met de nieuwste virusdefinities. En bovendien wordt u systeem periodiek automatisch gescand.

Maandelijks schaalbaar

Traditionele antivirussoftware wordt meestal aangeboden als 1, 2 of 3-jarige licentie. Wij bieden onze oplossing als maandelijks abonnement per computer. Dat maakt het een flexibele oplossing waarbij u alleen betaald voor wat u daadwerkelijk gebruikt. Wilt u snel extra apparatuur beveiligen? Of verdwijnen er (tijdelijk) werkplekken? Wij kunnen uw afname op elk moment bijstellen. Daardoor betaalt u nooit teveel.

En omdat de software niet na 1 of 2 jaar verloopt heeft u tevens de garantie dat u altijd over een geldige antivirusoplossing beschikt. 

website optimalisatie dotsolutions
clientportaal telefonieportaal Tim, onze app Help mij