Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

Versnel uw pc met een SSD

Kan uw computer of laptop wel een flinke oppepper gebruiken? Dan hebben wij een eenvoudige en betaalbare oplossing voor u. Zowel voor computers van 5 jaar oud als voor recent aangeschafte computers. Laat uw traditionele hardeschijf door onze professionals vervangen door een SSD-schijf. Wij zorgen ervoor dat uw gegevens en instellingen behouden blijven. U profiteert daarna van een geweldige snelheidswinst!

                      

Wat is SSD?

Solid State Drive (SSD) is de opvolger van de traditionele hardeschijf. Een SSD-schijf maakt gebruik van flashgeheugen en is vele malen sneller dan een traditionele hardeschijf. In een traditionele hardeschijf worden de lees en schrijfbewerkingen uitgevoerd door een soort naald die over meerdere ronddraaiende schijven beweegt. Een SSD-schijf heeft geen bewegende onderdelen maar is eigenlijk een hele grote geheugenkaart, zoals een usb stick. 

Traditionele hardeschijf                                                                 Solid State                    

Traditionele hardeschijf                   SSD schijf

Omdat uw huidige hardeschijf een van de langzaamste onderdelen in uw computer is bepaald deze de maximale snelheid van uw systeem. Door deze vertragende factor te vervangen door een razendsnelle SSD krijgt uw computer een enorme snelheid boost.

Bekijk onderstaand filmpje om het verschil in snelheid te zien. Niet alleen het opstarten van uw systeem wordt verkort tot enkele seconden. Ook het starten van programma en het werken met programma's gaat vele malen sneller.

Een aanrader voor oude EN nieuwe computers

Voor computers van enkele jaren oud is het zeer aan te raden om uw hardeschijf te vervangen door een SSD. Door de snelheid boost kan uw computer weer jaren langer mee. Maar ook voor een vrij nieuwe computer is het aan te bevelen. De hardeschijf is nog steeds het langzaamste gedeelte in uw computer. Hoe nieuw het systeem ook is, een SSD maakt van uw systeem een nog snellere machine.

Al uw gegevens worden overgezet

Op uw hardeschijf staat uw Windows installatie. Deze is waarschijnlijk helemaal naar eigen smaak ingericht en ingesteld. Maar ook uw persoonlijke bestanden staan hier opgeslagen. Onze professionals zorgen ervoor dat uw Windows installatie, inclusief instellingen en bestanden worden overgezet op de nieuwe SSD. Hierna kunt u weer verder werken zoals u gewend was.

In een desktopcomputer kan overigens veelal ook uw oude hardeschijf nog in gebruik blijven als opslag station. In een notebook is hier meestal geen ruimte voor.

 

Geef ook uw desktopcomputer of laptop een boost
en bel voor een installatie afspraak: 0528-233337


Wij zijn de ICT-partner voor bedrijven en instellingen in de regio zuidwest-Drenthe.
spreen ict

beter vindbaar dotsolutions
Clientportaal Telefonieportaal Onebase Help mij