Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

Super WiFi

Je bent op deze pagina terecht gekomen nadat je hebt ingelogd op ons WiFi netwerk bij ons kantoor. Waarschijnlijk heb je die antenne op het dak ook wel gezien? Of wellicht sta je aan het aan het einde van de straat, en helemaal niet bij ons kantoor. Dat kan! Want zover reikt ons WiFi netwerk.

Binnen en buiten

Op en rondom je bedrijf wordt er steeds meer gebruik gemaakt van WiFi. Laptops, tablet en mobiele telefoons, allemaal vragen ze steeds meer. Beter bereik, maar ook meer snelheid. Wij hebben een super stabiel en betrouwbare oplossing waarmee we elk kantoorpand en buitenterrein kunnen voorzien van een snel en stabiel nbetwerk, met uitstekende dekking. 

  

Beheer en onderhoud

Voor het beheer en onderhoud van het WiFi netwerk kun je volledig op ons vertrouwen. Vanuit ons controlecentrum houden wij de apparatuur in de gaten en installeren doorlopend de nodige updates. Zo blijft het netwerk veilig en in topvorm.

Ook super WiFi netwerk in en rondom jouw bedrijfspand? Neem dan contact met ons op, en wij vertellen je graag meer over onze zakelijk WiFi oplossingen voor binnen en buiten.

bouw van website dotsolutions
Clientportaal Telefonieportaal Onebase Help mij