Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

VoIP Telefonie 

Wat is VoIP en wat brengt het je als ondernemer? VoIP is bellen via het internet, in de volksmond ook wel internetbellen genoemd. Waarschijnlijk gebruik je het thuis ook al. Want als u een alles in 1 pakket heeft van bijvoorbeeld KPN of Ziggo dan wordt je internetverbinding gebruikt voor telefoonverkeer. Voor jouw bedrijf biedt VoIP vele mogelijkheden. Als zelfstandig VoIP provider bieden wij je verschillende VoIP oplossingen. Hiermee hebben wij voor elk formaat organisatie een passende oplossing.

Onze VoIP diensten zijn cloud gebaseerd (hosted telefonie). Hierdoor is een investering in een eigen centrale niet langer aan de orde.


VoIP Zzp  HIP Express

VoIP voor de zzp'er

HIP Express is onze eenvoudigste VoIP oplossing voor het MKB. Heb jeu bescheiden wensen betreffende telefonie dan is dit een betrouwbare en professionele oplossing.

Meer informatie

 


VoIP MKB   HIP PlusHIP Express Office

De telefooncentrale in de cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf

VoIP MKB is onze meest flexibele hosted telefonie oplossing met eindeloos veel mogelijkheden inclusief receptie modules en callcenter toepassingen.

Meer informatie


KPN ÉÉN   

Één zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN  is één geïntegreerde oplossing voor vaste telefonie, mobiele telefonie, internet en online software. Voor een vast bedrag per maand bellen je medewerkers onbeperkt naar vaste en mobiele nummers in Nederland.

Meer informatie

 

Ook je eigen VoIP telefooncentrale? Kies voor Spreen ICT als VoIP Provider

Meer informatie

webapplicatie dotsolutions
clientportaal telefonieportaal Tim, onze app Help mij