Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

VoIP Telefonie 

Wat is VoIP en wat brengt het u als ondernemer? VoIP is bellen via het internet, in de volksmond ook wel internetbellen genoemd. Waarschijnlijk gebruikt u het thuis ook al. Want als u een alles in 1 pakket heeft van bijvoorbeeld KPN of Ziggo dan wordt uw internetverbinding gebruikt voor uw telefoonverkeer. Voor uw bedrijf biedt VoIP vele mogelijkheden. Als zelfstandig VoIP provider bieden wij u verschillende VoIP oplossingen. Hiermee hebben wij voor elk formaat organisatie een passende oplossing.

Onze VoIP diensten zijn cloud gebaseerd (hosted telefonie). Hierdoor is een investering in een eigen centrale niet langer aan de orde.


VoIP Zzp  HIP Express

VoIP voor de zzp'er

HIP Express is onze eenvoudigste VoIP oplossing voor het MKB. Heeft u bescheiden wensen betreffende telefonie dan is dit een betrouwbare en professionele oplossing.

Meer informatie


VoIP MKB Compact   HIP Express Office

De compacte telefooncentrale in de cloud

VoIP MKB Compact (HIP Express Office) is een toekomstgerichte hosted telefonie oplossing voor het MKB.

Meer informatie


VoIP MKB Flexibel   HIP Plus

Uw telefooncentrale in de cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf

VoIP MKB Flexibel is onze meest flexibele hosted telefonie oplossing met eindeloos veel mogelijkheden inclusief receptie modules en callcenter toepassingen.

Meer informatie


KPN ÉÉN   

Één zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN  is één geïntegreerde oplossing voor vaste telefonie, mobiele telefonie, internet en online software. Voor een vast bedrag per maand bellen uw medewerkers onbeperkt naar vaste en mobiele nummers in Nederland.

Meer informatie

 

Ook uw eigen VoIP telefooncentrale? Kies voor Spreen ICT als VoIP Provider

Meer informatie

webapplicatie dotsolutions
clientportaal telefonieportaal Tim, onze app Help mij