Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

HIP Plus 

Bellen via internet: alleen maar voordelen 

Spreen ICT is je lokale expert in cloud-telefonie. Internetbellen maakt een einde aan diepte-investeringen en hoge en onvoorspelbare belkosten. Wat ons betreft is het de ideale oplossing voor het mkb. 

Vaste belkosten

Misschien bel je thuis al via internet: als je een alles-in-een-pakket hebt van bijvoorbeeld KPN of Ziggo. Je weet dus al dat je dan profiteert van vaste belkosten. Dat geldt ook voor zakelijk internetbellen: je betaalt een vast bedrag per medewerker per maand. Dat betekent financiële zekerheid. Maar er zijn nog veel meer voordelen.

Lage instapkosten, geen onderhoud

Met internetbellen (de technische term is VoIP, oftewel Voice over IP) heb je geen eigen telefooncentrale meer nodig. Computers in het datacenter van de leverancier nemen die taak over. Dat scheelt dus niet alleen een flinke aanvangsinvestering, maar ook onderhoudskosten. En je hoeft je niet langer druk te maken om updates van hardware of software. 

Ook mobiel bellen

Internetbellen biedt kansen voor een naadloze integratie van vast en mobiel en alle mogelijke andere apparaten. Je tablets, computers en zelfs je oude Nokia worden een volwaardig onderdeel van je telefooncentrale. 

Veilig en gebruiksvriendelijk

Internetbellen is veilig en over veiligheidsupdates hoef je je geen zorgen te maken. Het instellen van je online telefooncentrale is bovendien heel overzichtelijk. Je kunt heel simpel persoonlijke begroetingen instellen of tijdschema’s voor wanneer je wel en niet gebeld wilt worden.

Nummerbehoud

Als je overstapt naar een cloudcentrale houd je al je bestaande nummers. Je kunt bij ons ook terecht voor nieuwe lokale nummers, regiovrije nummers (085) en servicenummers (zoals 0800 of 0900), per stuk of in blokken van tien, honderd of duizend.

Nieuwsgierig naar onze oplossing? Lees meer over je eigen telefooncentrale in de cloud

webapplicatie dotsolutions
Clientportaal Telefonieportaal Onebase Help mij