Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

HIP Plus

HIP+ Basisfuncties

Het basisabonnement van HIP+ bundelt de grootste kansen die internetbellen te bieden heeft. 

Onbeperkt bellen

Het grootste voordeel van een telefooncentrale in de cloud is natuurlijk dat je onbeperkt belt naar vaste en mobiele nummers in Nederland. Je betaalt een vast bedrag per medewerker per maand en voorkomt tegenvallers achteraf. 

Gebruiksgemak

Het beheerportal van HIP+ is heel gebruiksvriendelijk. Via je webbrowser voeg je gebruikers en telefoons toe, maak je belgroepen aan en stel je je keuzemenu en je welkomstboodschap in. In het beheerportal vind je ook je facturen. 

Belgroepen

Op het beheerportal van HIP+ maak je makkelijk belgroepen aan van meerdere medewerkers. Die zijn dan bereikbaar onder één telefoonnummer, op de manier die jij wilt, bijvoorbeeld volgens een vaste volgorde of gelijk verdeeld. Met een paar klikken kun je dagelijks je bezetting wijzigen. 

Voicemail

Voor elke gebruiker of afdeling is er een voicemailbox. Berichten kun je op de gebruikelijke manier terugluisteren (via 1233) of met ‘voicemail naar e-mail’, waarbij elk bericht als geluidsfragment wordt doorgestuurd naar je inbox. 

Tijdschema’s 

Op het beheerportal stel je makkelijk tijdschema’s in voor doorschakeling van oproepen naar externe nummers of naar voicemail, bijvoorbeeld tijdens feestdagen en vakanties. Je kunt zulke schema’s gebruiken voor het algemene nummer, maar ook voor gebruikers en groepen. 

Keuzemenu

Elke organisatie is verschillend en HIP+ houdt daar rekening mee. In het beheerportal kun je het keuzemenu zo instellen (tot wel 150 lagen) dat je medewerkers elke beller zo snel mogelijk te woord kunnen staan. Het menu is in te stellen per gebruiker en per belgroep. 

Fax naar e-mail

In sommige branches blijft de fax onmisbaar. HIP+ is hier volledig op ingericht en maakt het mogelijk om faxen als bijlage per e-mail te ontvangen.

Ontdek de eindeloze uitbreidingsmogelijkheden van HIP+

We vertellen je graag meer over de kansen van internetbellen.
spreen ict
hoger in Google dotsolutions
Clientportaal Telefonieportaal Onebase Help mij