Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

HIP Plus

HIP+ Telefooncentrale  

Een telefooncentrale in de cloud is schaalbaar, makkelijk in gebruik en altijd up-to-date. Wij kiezen voor de flexibiliteit, de betrouwbaarheid en het gebruiksgemak van HIP+ van RoutIT.

Flexibel

Een cloudcentrale bij HIP+ is flexibel in te richten en groeit mee met je organisatie. Elke maand kun je je abonnement uitbreiden met nieuwe functies en nieuwe gebruikers. Mocht dat nodig zijn, dan kun je ook naar beneden bijstellen. Je betaalt dus alleen voor wat je echt gebruikt. 

Betrouwbaar

HIP+ gebruikt het zakelijke netwerk van KPN. Dat netwerk is dubbel uitgevoerd en wordt 24/7 bewaakt. Dat betekent maximale bereikbaarheid en de hoogste gesprekskwaliteit. Je hebt geen last bij lokale kabelbreuk of stroomuitval, en zelfs als alle apparatuur van je bedrijf door storing is uitgevallen kun je via smartphones blijven bellen. 

Vrij

Met een cloudcentrale zit je nergens aan vast. Je VoIP-telefoons werken als minicomputer en maken altijd en overal automatisch verbinding. Je vaste telefoon kun je inpluggen waar je maar wilt. 

Beheerportal

Het veranderen van de instellingen van je cloudcentrale is eenvoudig en overzichtelijk. Op het beheerportal van HIP+ zit je zelf aan de knoppen en houd je de controle over gebruikers en groepen, je keuzemenu en je welkomstboodschap. In het portal zie je ook het mobiele gebruik per medewerker. 

Lokale partner

Wij zijn je lokale partner voor VoIP-telefonie via HIP+. Bij ons geen lange wachtrijen en keuzemenu’s bij de helpdesk, maar snelle en professionele hulp, ook ter plekke.

Lees hier meer over de basisfuncties van HIP+

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van de HIP+ telefooncentrale.
spreen ict
beter vindbaar dotsolutions
Clientportaal Telefonieportaal Onebase Help mij