Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

HIP Plus

HIP+ Uitbreidingen

HIP+ heeft eindeloze uitbreidingsmogelijkheden. Sommige extra functies zijn beschikbaar per gebruiker, andere zijn upgrades voor de hele centrale. Voor alle uitbreidingen betaal je een vast bedrag per maand. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan. 

Receptie

HIP+ maakt het managen van inkomende gesprekken makkelijk. De dienst Receptionist+ geeft je maximaal gebruiksgemak met een intuïtieve interface die ook geschikt is voor touchscreens. Met widgets voor extra functies (o.a. crm, terugbelnotities) stel je je receptie naar je eigen wensen in. 

Callcenter

Met HIP+ maak je van je telefooncentrale een volwaardig callcenter. Er is ruimte voor meerdere afdelingen, mobiele medewerkers en thuiswerkers. De applicatie geeft een overzicht van wachtrijen en de status van medewerkers. Supervisors kunnen voorrang geven, meeluisteren en deelnemen aan gesprekken. 

Gesprekken opnemen

Met de extra dienst HIP Recorder kun je gesprekken opnemen, opslaan, analyseren en afspelen. Extra hardware is niet nodig en alle instellingen vind je in het beheerportal. 

Flexplekken

Flexplekken zijn geen probleem voor HIP+. Met de optie Flexseating kunnen medewerkers op elk toestel gebruikmaken van hun eigen nummer en persoonlijke instellingen. 

Rapportage

HIP Reporter geeft je inzicht in alle gesprekken tot een jaar terug. Via een intuïtief dashboard kun je per medewerker of groep filteren op onder meer aantal gesprekken, gemiddelde gesprekstijd en gemiste gesprekken.

Samenwerken

De applicatie I AM maakt van je telefooncentrale een eersteklas platform voor onderlinge samenwerking. In een overzichtelijke interface zien collega’s elkaars beschikbaarheid en kunnen ze chatten, (video)bellen, vergaderen en bestanden delen, een-op-een of als groep. I AM werkt op elke smartphone, tablet en desktop.

Software-integratie

De applicatie HIPIN koppelt je telefoon aan je Windows-desktop. Je bedient gesprekken met je computer en ziet contactinformatie als je een oproep ontvangt. Heel gemakkelijk gebruik je contacten en nummers uit Outlook en crm-programma’s zoals Microsoft Dynamics, AFAS Online, Exact en Salesforce. Er is ook een ‘light’-versie beschikbaar zonder crm-integratie.

Mobiele telefoons naadloos integreren met je HIP+ centrale? Geen enkel probleem!

We vertellen je graag meer over de uitbreidingsmogelijkheden van HIP+.
spreen ict
zoekmachine marketing dotsolutions
Clientportaal Telefonieportaal Onebase Help mij