Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

Telefonie

Mobiel 

Een telefooncentrale in de cloud biedt geweldige kansen voor een naadloze integratie van vast en mobiel. Elke mobiele telefoon wordt zo een volwaardig onderdeel van de centrale. 

Eén zakelijk nummer

Bij vast/mobiel-integratie handelt de cloudcentrale ook al je mobiele gesprekken af. Je bent vast en mobiel bereikbaar op één telefoonnummer en als je dat wilt kun je met je smartphone ook vanaf je vaste zakelijke nummer bellen. Je stelt dit eenvoudig in via de HIPPER-app. 

Volwaardig onderdeel

Net als voor andere extra diensten betaal je voor vast/mobiel-integratie een vast bedrag per toestel per maand. Daarvoor kun je met je mobiel natuurlijk ook volop gebruikmaken van de vele handige functies van je cloudcentrale, zoals tijdschema’s voor het doorschakelen naar voicemail. Voor doorverbinden en het opzetten van driegesprekken gebruik je de HIPPER-app.

Mobiel abonnement

Wij helpen je graag je kosten voor mobiel bellen onder controle te houden met passende sim-only-abonnementen van KPN. Alles is mogelijk, van betalen per minuut tot onbeperkt bellen. Elk abonnement is nog dezelfde dag actief en natuurlijk kun je je huidige nummer houden. Alle zakelijke abonnementen hebben een looptijd van 1 maand en geven dus maximale flexibiliteit. Je kunt elk KPN-abonnement in de hele EU net zo gebruiken als in Nederland. Reis je vaak naar de VS en Canada? Dan hebben we een voordelig abonnement voor je met onbeperkt bellen en internetten in Nederland, Europa en Noord-Amerika.

Databundels

We helpen je graag met het kiezen van een passende databundel. We hebben abonnementen van 0 tot 100 GB per maand. Collega’s met hetzelfde abonnement delen hun datategoed. We hebben ook extra simkaarten voor je tablet of mobiele router.

website beheer dotsolutions
Clientportaal Telefonieportaal Onebase Help mij