Pagina wordt geladen ...
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar! bel ons Bel met 0528 23 33 37

WiDi - Wireless Display

Een draadloos beeldscherm? Heel eenvoudig!

Met WiDi is het kinderspel om het beeld van je laptop of computer draadloos over te brengen naar een externe monitor of televisie. Super handig voor het geven van een presentatie of het projecteren van film en afbeeldingen op een groot scherm.


WiDi is niet nieuw. Intel voorziet al jaren computers van deze techniek, welke is gebaseerd op WiFi. En ook moderne tv’s hebben dit vaak al ingebouwd. En nu ook Windows 10 goed overweg kan met deze techniek is het kinderspel om het te gebruiken. Toch hoor je er nog weinig over. Daarom brengen we het graag even onder de aandacht.

WiDi staat voor Wireless Display. Met een paar muisklikken laat je je computer zoeken naar een monitor of televisie die deze techniek ondersteund. Zodra de draadloze verbinding is gemaakt zie je op het externe scherm dezelfde inhoud als op je computerscherm.

Meer weten hoe je van deze eenvoudige techniek kunt profiteren op kantoor? Bijvoorbeeld bij het geven van presentaties? Neem dan contact met ons op.

 

Mocht je niet over een beeldscherm beschikken met WiDi dan is er een losse adapter beschikbaar (€ 49,95 excl. btw) . Het beeldscherm moet wel over een HDMI en USB aansluiting beschikken om deze adapter aan te sluiten.

webapplicatie dotsolutions
Clientportaal Telefonieportaal Onebase Help mij